Hintatarjousstrategian raporttien sijainti

Hintatarjousstrategiaraportista näet kutakin strategiatyyppiä koskevat keskeiset mittarit.

Tässä artikkelissa kerrotaan, mistä löydät portfoliostrategian ja vakiohintatarjousstrategian raportit. Lue lisää hintatarjousstrategiaraporteista.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Näin löydät hintatarjousstrategiaraportit (vakiotyyppiset ja portfoliostrategiat)

Käytä tätä tapaa, jos haluat nähdä yksittäisen kampanjan tai portfoliostrategian hintatarjousstrategiaraportin.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Budjetit ja hintatarjoukset ‑valikkoa.
  3. Klikkaa Hintatarjousstrategiat.
  4. Klikkaa "Hintatarjousstrategian tyyppi" ‑sarakkeessa olevaa linkkiä, niin pääset hintatarjousstrategiaraporttiin.
  5. Jos kampanjassa on käytössä (kampanjatason) vakiohintatarjousstrategia, saat kampanjatason raportin. Jos kampanja kuuluu portfolioon, sinut ohjataan koko portfoliokohtaista hintatarjousstrategiaa koskevaan hintatarjousstrategiaraporttiin.
Vinkki: Jos Hintatarjousstrategian tyyppi ‑saraketta ei näy, voit lisätä sen kampanja-, mainosryhmä- tai avainsanataulukkoon.

Jos et näe "Hintatarjousstrategian tyyppi" ‑saraketta, voit ottaa sen käyttöön näin:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Budjetit ja hintatarjoukset ‑valikkoa.
  3. Klikkaa Hintatarjousstrategiat.
  4. Klikkaa taulukon yläpuolelta sarakekuvaketta Kuva Google Ads ‐sarakekuvakkeesta.
  5. Valitse Muokkaa sarakkeita.
  6. Valitse Muokkaa kampanjoiden sarakkeita ‑kohdasta avattava Attribuutit-valikko.
  7. Valitse Attribuutit-kategoriasta Hintatarjousstrategian tyyppi.

Näin löydät hintatarjousstrategiaraportit (vain portfoliostrategiat)

Käytä tätä tapaa, jos haluat nähdä kaikki tililläsi olevat portfoliostrategiat.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Budjetit ja hintatarjoukset ‑valikkoa.
  3. Klikkaa Hintatarjousstrategiat.
  4. Klikkaa portfoliostrategian nimeä, niin pääset raporttiin.
Huom. Tilitason hintatarjousstrategiaraportti on käytettävissä myös Oma asiakaskeskus ‑tileillä.

Näin löydät tilisi hintatarjousstrategiaraportit

Käytä tilin hintatarjousstrategiaraporttia silloin, kun haluat nähdä Google Ads ‑tilisi kaikkien hintatarjousstrategioiden tulokset. Tämä koskee sellaisia hintatarjouksia, jotka eivät ole osa portfoliostrategiaa. Raportti sisältää kaikki kampanjatyypit Sovelluskampanjoita lukuun ottamatta.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Budjetit ja hintatarjoukset ‑valikkoa.
  3. Klikkaa Hintatarjousstrategiat.
  4. Klikkaa Tilistrategiat-välilehteä.

Huom. Tilin hintatarjousstrategiaraportti kattaa seuraavanlaiset kampanjat:

• Vain sellaiset kampanjat, jotka eivät ole osaa portfoliostrategiaa.
  • CPA-tavoitetta käyttävien kampanjoiden koosteraportti sisältää kaikki kampanjat, joissa käytetään konversiomäärän maksimoivaa hintatarjousstrategiaa yhdessä CPA-tavoitteen kanssa tai CPA-tavoitehintatarjousstrategiaa.
  • ROAS-tavoitetta käyttävien kampanjoiden koosteraportti sisältää kaikki kampanjat, joissa käytetään konversioarvon maksimoivaa hintatarjousstrategiaa yhdessä ROAS-tavoitteen kanssa tai ROAS-tavoitteen hintatarjousstrategiaa.
  • Display- ja Discovery-kampanjat sekä Toimipistekäynnit- ja Toimipistemyynnit-tavoitteita käyttävät kampanjat eivät tällä hetkellä tue CPA- tai ROAS-tavoitetta. Jos tililläsi on näitä kampanjatyyppejä, et näe tilitason koostettua tavoitetta.
  • CPA-tavoitetta käyttäviä Sovelluskampanjoita ei tällä hetkellä tueta.

Näin löydät kampanjatason hintatarjousstrategiaraportin

Huom. Tämä koskee vain kampanjoita, joiden hintatarjousstrategia on konversioarvon maksimointi (riippumatta siitä, onko niillä ROAS-tavoite).

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat ja siirry kampanjataulukkoon.
  4. Lisää Hintatarjousstrategian tyyppi ‑sarake, jos sitä ei näy.
  5. Etsi kampanja, vie hiiri korostettuna näkyvän hintatarjousstrategiatyypin (esim. "Konversioarvon maksimointi (ROAS-tavoite)" tai "Konversioarvon maksimointi") päälle.
  6. Avaa kampanjan hintatarjousstrategiaraportti klikkaamalla sitä.