Find rapporten Budstrategi

Rapporten Budstrategi giver dig et øjebliksbillede af vigtige metrics, der er relevante for hver enkelt budstrategitype.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du finder rapporten Budstrategi for standard- og porteføljestrategier. Få flere oplysninger om rapporten Budstrategi.

Vejledning

Sådan finder du rapporten Budstrategi (for standard- og porteføljestrategier)

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner. Du kan se én række for hver kampagne.
  3. Klik på linket i kolonnen "Budstrategitype" for at få adgang til rapporten Budstrategi.
  4. Hvis kampagnen bruger en standardbudstrategi (på kampagneniveau), får du en rapport på kampagneniveau. Hvis kampagnen indgår i en porteføljebudstrategi, bliver du ført videre til rapporten Budstrategi for hele porteføljebudstrategien.
Tip! Hvis kolonnen "Budstrategitype" ikke er synlig, kan du tilføje den som en kolonne i kampagne-, annoncegruppe- eller søgeordstabellen.

Sådan finder du rapporten Budstrategi (kun for porteføljestrategier)

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet (Google Ads | værktøjer [ikon]).
  3. Vælg Budstrategier under "Delt samling".
  4. Klik på porteføljebudstrategiens navn for at få vist rapporten.
Bemærk! Kolonnen "Budstrategitype" viser kampagnens budstrategi – selv hvis det ikke er en porteføljebudstrategi.

Hvis du ikke kan se kolonnen "Budstrategitype" og gerne vil have adgang til den, kan du aktivere den ved at følge nedenstående trin:

1. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet over tabellen.
  2. Klik på Rediger kolonner.
  3. Vælg Budstrategitype i kategorien "Attributter".