Budstrategirapport for automatiske budstrategier

Budstrategirapporten er et viktig verktøy for å få innsikt i resultatene for strategiene dine for smart budgivning.

Rapporten omfatter skreddersydde beregninger som viser hva som er mest relevant for de enkelte budstrategiene, samt andre viktige data som budstrategistatusen din, det gjennomsnittlige målet ditt, konverteringsforsinkelsen og de viktigste signalene. Du kan se disse rapportene på porteføljenivå for budstrategier du bruker i flere kampanjer. Du kan også se en standard budstrategirapport om enkeltkampanjer.

Illustrasjon av grensesnittet for smart budgivning som viser de ulike delene av grensesnittet for delt målretting.

I denne artikkelen forklarer vi viktige statuser i budstrategirapporten. Mer informasjon om dette kan du se i artikkelen Evaluer resultatene dine for smart budgivning med budstrategirapporter.

Merk: Hvis du trenger hjelp med å finne budstrategirapporten din, kan du lese artikkelen Slik finner du budstrategirapporter.

Hva står i rapporten?

Budstrategistatus: Få informasjon om resultatene du oppnår med budstrategien din, og når det er nødvendig å iverksette tiltak. Finn ut mer om statuser budstrategier kan ha.

Merk: Budstrategier tilordnes ikke statuser i hotellkampanjer.

Viktige signaler: For utvalgte konverteringsbaserte strategier (mål-CPA, mål-ROAS, maksimer konverteringsverdi og maksimer antall konverteringer) fremhever denne funksjonen noen av dimensjonene der budstrategien optimaliserer budene dine for besøkende som har større eller mindre sannsynlighet for å konvertere. Eksempler på viktige signaler er sted, ukedag, søk, tidspunkt, enhetstype samt remarketing- og Kundematch-lister.

Merk: De viktigste signalene vises ikke alltid for visse kampanjer eller budstrategier for porteføljer, avhengig av type kampanjekanal, konverteringsvolumet og den relative virkningen av signalene som vurderes.

Resultatkort: Dette er en oversikt over beregninger som spesifikt omhandler budstrategien du ser på. I mål-CPA-rapporten finner du blant annet en oversikt over «Konverteringer», «Faktisk CPA» og «Gjennomsnittlig mål-CPA». I Maksimer antall klikk-rapporten finner du beregninger for «Klikk» og «Kostnad per klikk».

Konverteringsforsinkelse: Finn ut hvor lang tid det tar før de fleste brukere har konvertert. Vent til alle konverteringene dine er rapportert før du evaluerer resultatene du har oppnådd med budstrategien.

Resultatdiagram: Sammenlign resultatene for opptil to beregninger over tid. Velg to kolonner som er viktige i kampanjen din, og angi datoperioden du vil se data fra.

Merk: Hvis forskjellen mellom den gjennomsnittlige mål-CPA-verdien og den faktisk CPA-verdien din ikke er statistisk signifikant, kan du prøve å velge en lengre datoperiode.

Simulatorer: Anslå endringer i resultatene som følge av at du endrer dagsbudsjettet eller det aktuelle målet.

Merk: Budsimulatoren er ikke tilgjengelig i hotellkampanjer.

Rapporttyper

Du kan se budstrategirapporter for budstrategiene mål-CPA, mål-ROAS, mål for visningsandel, maksimer antall klikk, maksimer antall konverteringer og maksimer konverteringsverdi på både kampanje- og porteføljenivå.

Merk: Den nye budstrategirapporten for hele kontoen har foreløpig ikke støtte for porteføljestrategier.

Hvis du trenger hjelp med å finne budstrategirapporten, kan du lese artikkelen Slik finner du budstrategirapporter.

Linker til relatert innhold