Brug Google Ads Editor til at konfigurere remarketingkampagner

Du kan bruge Google Ads Editor til at føje remarketinglister til dine kampagner. I denne artikel kan du læse om, hvordan du konfigurerer remarketingkampagner i Google Ads Editor.

Vejledning

Føj remarketinglister til kampagner

1. Vælg den kampagne, hvor du ønsker at tilføje målgrupper fra kontotræet.
  2. Klik på Søgeord og målretning på typelisten, og vælg Målgrupper.
  3. Klik på Tilføj målgruppe, og vælg Målgruppe på kampagneniveau.
  4. Vælg den målgruppe, du vil tilføje, og klik på OK.
  5. Klik på Rediger fleksibel rækkevidde for kampagne nederst i redigeringspanelet.
  6. Vælg Målretning eller Observation i sektionen "Målgrupper".
Bemærk!
Når du opretter en ny søgekampagne eller Shopping-kampagne, angives standardindstillingen i sektionen "Målgrupper" til "Observation".

Føj remarketinglister til annoncegrupper

1. Føj remarketinglister til dine annoncegrupper ved at klikke på Tilføj målgruppe på underfanen Målgrupper på fanen Søgeord og målretning. Du kan anvende flere remarketinglister på flere annoncegrupper i én arbejdsgang. Hvis du vil se alle tilgængelige annoncegrupper, skal du sørge for, at du ser hele din konto i trævisningen. Lister føjes i første omgang til annoncegrupper med en budjustering på +0 %. Dette kan ændres ved at følge vejledningen nedenfor.
  2. Trin 2 (vigtigt): Hvis du føjer remarketinglister til din primære søgekampagne, hvor der i forvejen bruges søgeordsmålretning, skal målretningsindstillingen for "Målgrupper" være "Observation". Du finder målretningsindstillingen på fanen Annoncegrupper i redigeringspanelet "Fleksibel rækkevidde". Du kan ændre målretningsindstillingen for flere annoncegrupper på én gang ved at vælge annoncegrupperne i datavisningen.
  3. Når du vælger målretningsindstillingen "Observation", kan Google Ads vise annoncer for alle brugere ud fra dine søgeord, og systemet anvender de budjusteringer, du har angivet for din remarketingliste.
  4. Hvis du konfigurerer en identisk kampagne for remarketinglister til søgeannoncer, skal målretningsindstillingen være "Målretning". Med denne indstilling kan Google Ads kun vise annoncerne i kampagnen for de websitebesøgende, der er med på din remarketingliste.
    Bemærk!
    Når du opretter en ny annoncegruppe til en søgekampagne eller Shopping-kampagne, angives standardindstillingen i sektionen "Målgrupper" til "Observation". Standardindstillingen for placeringer, emner, køn, aldersgruppe og forældrestatus angives til "Målretning".
  5. Upload ændringerne, og overvåg dine remarketinglisters effektivitet i forhold til resten af din kontos effektivitet.
  6. Valgfrit: Når du har gennemgået dine remarketinglisters effektivitet, kan det være en god idé at ændre dine budjusteringer, så de matcher dit ønskede investeringsafkast. Du kan bruge Google Ads Editor til at justere budmodifikatorerne for remarketinglister på flere måder:
    • I Google Ads Editor: Først skal du vælge de budmodifikatorer for remarketinglisten, som du vil justere, eller hele din konto i trævisningen. Derefter skal du vælge underfanen Målgrupper på fanen Søgeord og målretning. Du kan sortere og filtrere for at finde de lister, hvis bud du vil ændre, og derefter vælge alle de lister, der skal have den samme budjustering. Angiv den nye budjustering (+50 % skal angives som 50), og upload ændringerne.
    • Kopiér justeringer: Google Ads Editor giver dig mulighed for at eksportere dine listeindstillinger, foretage ændringer i programmer såsom Google Sheets og derefter kopiere ændringerne og indsætte dem i Google Ads Editor. Først skal du gå til de relevante kampagner eller hele din konto i trævisningen og vælge underfanen Målgrupper på fanen Søgeord og målretning. Hvis du vil eksportere dine listeindstillinger, skal du bruge værktøjslinjen til at vælge Konto > Eksportér >Eksportér aktuel visning og gemme filen. Du kan bruge et regnearksprogram, som f.eks. Google Sheets, til at ændre listebudjusteringer. Kopiér alle dine ændringer (inklusive kolonnerne "Kampagne", "Annoncegruppe" og "Budmodifikator"). Indsæt og anvend ændringerne i Google Ads Editor ved at klikke på Foretag flere ændringer på underfanen Målgrupper på fanen Søgeord og målretning.
    • Importér justeringer: Du kan også eksportere dine listeindstillinger, foretage ændringer i programmer såsom Google Sheets og derefter importere og anvende disse ændringer. Først skal du gå til de relevante kampagner eller hele din konto i trævisningen og vælge underfanen Målgrupper på fanen Søgeord og målretning. Hvis du vil eksportere dine listeindstillinger, skal du bruge værktøjslinjen til at vælge Konto > Eksportér >Eksportér aktuel visning og gemme filen. Du kan bruge et regnearksprogram til at ændre listebudjusteringer. Gem alle dine ændringer (inklusive kolonnerne "Kampagne", "Annoncegruppe" og "Budmodifikator") som en CSV-fil. Importér og anvend dine ændringer i Google Ads Editor ved at bruge værktøjslinjen til at vælge Konto > Importér > Fra fil og importere din fil.