Smart Bidding: definició

Smart Bidding fa referència a les estratègies d'oferta que utilitzen la IA de Google per optimitzar les conversions o el valor de conversió en cada subhasta, una funció que es coneix com a "ofertes en el moment de la subhasta". El cost per acció objectiu (CPA objectiu), el retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu), la maximització de conversions i la maximització del valor de conversió són estratègies de Smart Bidding.

A més de les capacitats d'IA, Smart Bidding té tres avantatges clau addicionals:

• Hi ha una àmplia varietat de senyals per personalitzar les ofertes segons el context únic de cada persona, en funció de dades com ara el dispositiu, la ubicació geogràfica, l'hora del dia, les llistes de remàrqueting, el navegador i l'idioma, entre d'altres. Obteniu més informació sobre els senyals per a ofertes.
  • S'ofereixen controls flexibles que permeten establir objectius per guiar el rendiment de les ofertes i optimitzar les ofertes de cerca en funció del model d'atribució que hàgiu triat.
  • Es generen informes transparents i actualitzacions d'estat perquè pugueu provar si Smart Bidding us va bé i entendre com funcionen les vostres estratègies d'oferta.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now

Tanca la cerca
Aplicacions de Google