Om prisutvidelser

Du kan gjøre tekstannonsene dine i Søkenettverket mer effektive ved å legge inn prisutvidelser. Da får du vist frem tjenestene dine og produktutvalget ditt på en bedre måte, og du kan sende folk direkte til det de er interessert i på nettstedet ditt.

Prisutvidelser vises nedenfor tekstannonsen din på datamaskiner og mobilenheter. Dermed har du mer plass der du kan fortelle folk om det bedriften din tilbyr. De vises som et sett med opptil åtte kort der brukerne kan se ulike alternativer og priser. Fra prismenyen din kan brukerne gå direkte til varen de er interessert i på nettstedet ditt.

I denne artikkelen forklarer vi fordelene ved å bruke prisutvidelser. Du finner en veiledning i artikkelen Bruk prisutvidelser.

Før du begynner

Prisutvidelser kan vises både på datamaskiner og mobilenheter.

Prisutvidelser inneholder linker direkte til nettstedet ditt, så det er viktig at du sørger for at nettstedet ditt er optimalisert for datamaskiner og alle mobilenheter. Finn ut hvordan du lager et effektivt mobilnettsted.

Tilgjengelige språk og valutaer

Prisutvidelser er foreløpig tilgjengelig på engelsk, fransk, italiensk, japansk, nederlandsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk og tysk.

Kode Valuta

ARS

Argentiske peso

AUD

Australske dollar

BOB

Bolivianske boliviano

BRL

Brasilianske real

CAD

Kanadiske dollar

CHF

Sveitsiske franc

CLP

Chilenske peso

COP

Colombianske peso

EUR

Euro

GBP

Britiske pund

HKD

Hongkong-dollar

INR

Indiske rupi

JPY

Japanske yen

MXN

Meksikanske peso

NZD

Newzealandske dollar

PEN

Peruanske sol

PHP

Filippinske peso

PLN

Polske złoty

RUB

Russiske rubler

SEK

Svenske kroner

SGD

Singapore-dollar

USD

Amerikanske dollar

VEF

Venezuelanske bolivar

ZAR

Sørafrikanske rand

Eksempel

Tenk deg at du eier en frisørsalong. Du kan legge til flere generelle prisutvidelser for «Hårklipp», «Hårfarging», og «Behandlinger» i kampanjer med mer generelle søkeord. Du kan også legge til utvidelser i mer målrettede annonsegrupper. «Hårfarge»-annonsegruppen kan for eksempel inneholde følgende utvidelser: «Minicolor», «Farging av ettervekst», «Helfarging» og «Helfarging inkludert hårkur». Med utvidelser kan du vise hvilket utvalg bedriften din har å tilby.

Hva brukes prisutvidelser til?

Her er noen eksempler på hvorfor det kan være lurt å legge til prisutvidelser i annonser:

• Synliggjør produktutvalget ditt. Med prisutvidelser kan du vise frem det bedriften din tilbyr, i et interaktivt format brukerne kan rulle gjennom.
  • Lag snarveier til konverteringer. Når noen klikker eller trykker på en bestemt vare på prismenyen din, sendes vedkommende direkte til den aktuelle varen på nettstedet ditt.
  • Få økt effekt – med minimal innsats. Du trenger ikke å lage nye tekstannonser eller endre gamle annonser.

Enkle å bruke, men svært effektive

Prisutvidelser er enkle å bruke:

• Enkle å oppdatere. Du kan endre varenavnene og beskrivelsene når du vil, slik at de forblir oppdaterte og gjenspeiler rabatter og spesialtilbud. Og de gode nyhetene er at du kan endre prisutvidelsene dine uten å måtte tilbakestille resultatstatistikken.
  • Fleksible og kan tilpasses. Du kan legge til prisutvidelser i kontoer, kampanjer eller annonsegrupper avhengig av hvilke annonser du ønsker de skal vises sammen med. Du kan også angi datoer, ukedager eller tidspunkter da prisutvidelsene er kvalifisert for visning.

Slik fungerer faktureringen

Kostnaden for et klikk på en prisutvidelse er lik kostnaden for et klikk på tittelen eller visningsadressen for annonsen den skal vises sammen med. Klikk på prisutvidelser blir belastet når en person klikker på noen av elementene i prisutvidelsen. Klikk på rullegardinmenyen på mobilenheten for å utvide karusellen blir imidlertid ikke belastet.

Med prisutvidelser har kundene flere muligheter til å klikke, men du betaler ikke for mer enn to klikk per visning. Hvis en bruker også klikker på flere linker i rask rekkefølge mens vedkommende ser på en annonse, kan dette bli behandlet som et duplikatklikk eller ugyldig klikk, og du blir ikke belastet for det andre klikket.

Linker til beslektet innhold