Om prisudvidelser

Prisudvidelser kan gør dine tekstannoncer på Søgenetværket mere værdifulde ved at give dig et større udstillingsvindue for dine tjenester og dit produktsortiment og ved at sende folk direkte hen til det, der interesserer dem på dit website.

Prisudvidelser vises under din tekstannonce på mobil og giver dig mere plads til at fortælle folk flere detaljer om, hvad din virksomhed tilbyder. De viser som et sæt bestående af op til otte kort, som folk kan stryge hen over for at se forskellige muligheder og priser. Fra din prismenu kan folk fortsætte direkte til den vare, de er interesseret i på dit website.

I denne artikel kan du læse om fordelene ved at bruge prisudvidelser. Få vejledning ved at gå til Brug prisudvidelser.

Før du begynder

Prisudvidelser kan vises på både computere og mobilenheder.

Prisudvidelser linker direkte til dit website, så det er vigtigt, at du sørger for, at dit website er optimeret til både computere og mobilenheder af enhver type. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter et effektivt mobilwebsite.

Tilgængelige sprog og valutaer

Prisudvidelser er i øjeblikket tilgængelige på engelsk, fransk, hollandsk, italiensk, japansk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk og tysk.

Kode Valuta

ARS

Argentinske pesos

AUD

Australske dollar

BOB

Bolivianos

BRL

Brasilianske real

CAD

Canadiske dollar

CHF

Schweizerfranc

CLP

Chilenske pesos

COP

Colombianske pesos

EUR

Euro

GBP

Britiske pund sterling

HKD

Hongkong-dollar

INR

Indiske rupees

JPY

Japanske yen

MXN

Mexicanske pesos

NZD

Newzealandske dollar

PEN

Peruvianske soles

PHP

Filippinske pesos

PLN

Polske zloty

RUB

Russiske rubler

SEK

Svenske kroner

SGD

Singaporeanske dollar

USD

Amerikanske dollar

VEF

Venezuelanske bolivar

ZAR

Sydafrikanske rand

Eksempel

Lad os sige, at du ejer en frisørsalon. Du kan føje flere generiske prisudvidelser for "Klipning", "Hårfarvning" og "Behandlinger" til kampagner med mere generelle søgeord. Eller du kan føje udvidelser til mere målrettede annoncegrupper. Din "Hårfarvning"-annoncegruppe kunne omfatte udvidelser som f.eks.: "Delvis farvning", "Fuldstændig farvning", "Fuldstændig farvning + behandling", og "Halvpermanent gloss". Med udvidelser kan du give folk en fornemmelse af det sortiment, som din virksomhed tilbyder.

Hvad prisudvidelser gør

Her er et par gode grunde til, at du skulle overveje at føje prisudvidelser til dine annoncer:

• Præsenter dine tilbud. Prisudvidelser præsenterer din virksomheds tilbud i et interaktivt format, som brugerne kan rulle igennem.
  • Opret genveje til konverteringer. Når en bruger klikker eller trykker på en bestemt vare på din prismenu, bliver de ført direkte til varen på dit website.
  • Opnå større effekt med en minimal indsats. Du behøver ikke at lave nye tekstannoncer eller redigere de gamle.

Derfor er de nemme, men effektive

Prisudvidelser er nemme at bruge:

• Lette at opdatere. Udskift dine varenavne og -beskrivelser, når du vil, så de er opdateret i forbindelse med udsalg og særtilbud. Og her er en god nyhed: Du kan redigere dine prisudvidelser uden at nulstille deres effektivitetsstatistikker.
  • Fleksible og tilpasningsvenlige. Du kan føje prisudvidelser til en konto, kampagne eller annoncegruppe, alt efter hvilke annoncer du vil vise dem sammen med. Du kan også angive de datoer, ugedage eller tidspunkter på dagen, hvor dine prisudvidelser skal være kvalificeret til at blive vist.

Sådan fungerer fakturering

Prisen for et klik på en prisudvidelse svarer til prisen for et klik på titlen eller den annoncerede webadresse i den samme annonce. Prisudvidelsesklik opkræves, når en person klikker på et af prisudvidelseselementerne. Men klik på rullemenuen for mobilenheder til udvidelse af karrusellen opkræves ikke.

Prisudvidelser giver brugerne flere muligheder for at klikke, men du debiteres højst for to klik pr. eksponering. Og hvis en bruger hurtigt klikker på mere end ét link, mens vedkommende ser en annonce, behandles det muligvis som et dubleret eller ugyldigt klik, så du ikke debiteres for det andet klik.