Hvad er de forskellige niveauer for kontoadgang?

Google Ads kan tilbyde forskellige niveauer for kontoadgang. På den måde kan du dele adgangen til din konto med andre og stadigvæk beskytte dine oplysninger.

Administrativ (det højeste niveau for adgang)

Med normal administrativ adgang kan du gøre følgende:

Har Mit kundecenter (MCC) administrativ adgang?

Med MCC-administratoradgang kan du gøre følgende:

• Invitere brugere til at dele kontoen med niveauerne "Standardadgang (administreret)" og "Kun rapportadgang (administreret)"
  • Redigere adgangsniveauer for andre brugere på konti, som de administrerer. Bemærk: Du kan ikke tildele andre brugere administrativ adgang, medmindre disse brugere tidligere har haft dette adgangsniveau. Du kan heller ikke tilbagekalde adgangsinvitationer eller lukke for adgang for andre brugere, der er inviteret til at dele kontoen af en ikke-MCC administrativ bruger.

Standard (adgang til de fleste kontofunktioner)

Med standardadgang har du stort set de samme muligheder som brugere med administrativ adgang med én vigtig undtagelse: Du kan ikke invitere andre til at dele adgang, ændre adgang eller deaktivere adgang til kontoen. Du kan dog tilføje brugere, der kun har e-mail-adgang, til kontoen.

Hvis du har "Standardadgang (administreret)", fik du invitation til kontoen af en kontoadministrator af Mit kundecenter (og ikke af en almindelig kontobruger med administrativ adgang).

Kun læseadgang (kan se og køre rapporter)

Med rapportadgang kan du gøre følgende:

• Vise og køre rapporter fra Rapporter.
  • Gennemse fanerne Kampagner og Muligheder. På fanen Kampagner kan du få adgang til rapporteringsværktøjer, som f.eks. filtre og segmenteringsmuligheder, men du kan ikke redigere indstillinger på fanen.

Hvis du har adgangen "Kun læseadgang (administreret)", fik du invitation til kontoen af en kontoadministrator af Mit kundecenter (MCC) (og ikke af en almindelig kontobruger med administrativ adgang). Ud over at se og køre rapporter kan du også udføre følgende:

• Modtage kontomeddelelser pr. e-mail
  • Fjerne link fra en konto fra MCC.

Kun e-mail (kan modtage e-mail-underretninger)

Med e-mail-adgang kan du ikke logge ind på en konto, men du kan modtage kontounderretninger, rapporter og andre meddelelser via e-mail. Du kan ikke tilmelde dig til at modtage andre e-mails, medmindre du kontakter Google Ads-kontoens administrator. Hvis du har flere Google Ads-konti, kan du bruge en e-mail, der kun kan bruges til kontakt, til at modtage meddelelser for alle dine konti på en enkelt e-mail-adresse.

Disse adgangsniveauer indstilles på siden Adgang på fanen "Min konto". Hver enkelt konto skal have mindst én bruger med administrativ adgang til de vigtige e-mail-meddelelser. Få flere oplysninger om, hvordan du inviterer brugere til at få adgang til en konto eller ændrer en anden brugers adgangsniveau, hvis du har administrativ adgang. Bemærk: Alle brugere, som du inviterer til at få adgang til din konto, får også adgang til alle de AdSense-konti , der deler samme loginoplysninger.