Finn kampanjestatusen

I Status-kolonnen kan du se hvorvidt kampanjene dine er aktive eller begrenset av budsjettet. Du kan også komme til å se at statusen den aktuelle budstrategien er tilordnet, vises i parenteser: «( )». De ulike statusene indikerer om kampanjene kjøres som forventet, og med denne informasjonen kan du enklere håndtere eventuelle problemer som holder deg tilbake.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan finne kampanjestatuser. Finn ut mer om kampanjestatuser

Før du begynner

Hvis du ikke allerede har opprettet en kampanje, kan du først finne ut hvordan du oppretter kampanjer.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer på sidemenyen til venstre.
  3. Se etter «Status»-kolonnen ved siden av «Dagsbudsjett»-kolonnen.

Slik filtrerer du kampanjer

1. Klikk på Kampanjer på sidemenyen til venstre.
  2. Klikk på filterikonet Filter for å se «Filter»-inndatafeltet.
  3. Klikk der du ser markøren som blinker, for å se og velge filtreringsalternativer.