Find status for din kampagne

I kolonnen "Status" kan du se, om dine kampagner er aktive, og om en bestemt kampagne er begrænset af budgettet. Du kan muligvis også se statussen for en budstrategi i parenteser "( )". Disse statusser fortæller dig, om dine kampagner kører som forventet, og hjælper dig med at løse eventuelle problemer.

I denne artikel gennemgår vi, hvordan du finder statussen for dine kampagner. Få flere oplysninger om kampagnestatusser

Før du begynder

Se, hvordan du opretter en kampagne, hvis du ikke allerede har oprettet en.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Find kolonnen "Status" ved siden af kolonnen "Dagligt budget".

Sådan filtrerer du kampagner

1. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  2. Klik på ikonet Filter (Filter) for at få vist indtastningsfeltet "Filter".
  3. Klik på det sted, hvor markøren blinker, for at få vist og vælge filtreringsmuligheder.