Mainoksen keskimääräisen sijainnin tarkistaminen

Keskimääräinen sijainti poistuu käytöstä syyskuussa 2019. Sivun yläosan impressioprosentti ja korkeimman sijainnin impressioprosentti antavat paremman kuvan siitä, missä kohtaa hakutulossivua mainoksesi näkyvät. Nämä uudet mittarit auttavat sinua optimoimaan mainoksesi sijainnin. Lue lisää

Mainoksen sijainti perustuu mainosten keskinäiseen järjestykseen sivulla. Voit katsoa Google Ads ‑tililtäsi helposti, mikä keskimääräinen mainoksesi sijainti on.

Tämän artikkelin ohjeiden avulla voit tarkistaa mainostesi keskimääräisen sijainnin.

Ohjeet

Mainoksen keskimääräisen sijainnin etsiminen

1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi
  2. Valitse sivuvalikosta Kampanjat, Mainosryhmät tai Mainokset ja laajennukset
  3. Etsi taulukosta Keskimääräinen sijainti -sarake. Jos et näe tätä saraketta, klikkaa sarakekuvaketta ja lisää sarake valitsemalla Muokkaa sarakkeita.