Bane

I utvidede tekstannonser er Bane-feltene en del av visningsadressen. De er som regel gjengitt i grønt og plassert under overskriften og over beskrivelsen. Med disse feltene kan potensielle kunder danne seg et bilde av hvor på nettstedet ditt de havner etter at de klikker på annonsen din. I teksten i disse feltene bør du derfor ta med mer detaljert informasjon om produktet eller tjenesten som beskrives i annonsen. Det finnes ingen garanti for at banene blir vist. Feltet er valgfritt, og du kan skrive inn opptil 15 tegn i hver bane.

Google Ads oppretter visningsadressen din på bakgrunn av domenet for den endelige nettadressen din og eventuell banetekst du angir.

Eksempel

Finn tursko for menn – gjør deg klar til toppturen
www.example.com/menn_sko/utendors
Gratis Express-frakt. Registrer deg for å bli med i den månedlige trekningen av gratis gaveartikler!

I dette eksempelet er www.example.com/menn_sko/utendors visningsadressen, og menn_sko og utendørs er baneteksten.

Baneteksten må ikke nødvendigvis samsvare eksakt med teksten i den endelige nettadressen, men den skal gi brukeren en forsmak på hva som venter på landingssiden.