Pad

In uitgebreide tekstadvertenties maken de Pad-velden deel uit van de zichtbare URL, die gewoonlijk in groene tekst wordt weergegeven onder de kop en boven de beschrijving. De velden geven potentiële klanten een idee van waar ze terechtkomen op uw site nadat ze op uw advertentie hebben geklikt. De tekst die u in de velden opgeeft, moet dus een gedetailleerde beschrijving zijn van het product of de service in de advertentie. Paden worden niet gegarandeerd weergegeven. Het veld is optioneel en elk pad mag uit maximaal 15 tekens bestaan.

Google Ads gebruikt het domein uit uw uiteindelijke URL in combinatie met de Pad-tekst (als u deze heeft opgegeven) om de zichtbare URL samen te stellen.

Voorbeeld

Wandelschoenen voor heren: perfect voor elk outdoor-avontuur
www.example.com/herenschoenen/outdoor
Gratis bezorging binnen 24 uur. Meld u aan om deel te nemen aan onze maandelijkse weggeefactie.

In dit voorbeeld is www.example.com/herenschoenen/outdoor de zichtbare URL en vormen herenschoenen en outdoor de Pad-tekst.

De Pad-tekst hoeft niet overeen te komen met de exacte tekst van de uiteindelijke URL, maar moet gebruikers inzicht geven in wat ze op uw landingspagina kunnen verwachten.