Modifiers voor breed zoeken instellen

Met modifiers voor breed zoeken kunt u beheren wanneer uw advertentie kan worden weergegeven voor nauw gerelateerde zoekwoorden. Modifiers voor breed zoeken kunnen ervoor zorgen dat uw zoekwoorden een hogere klikfrequentie (CTR) behalen met een meer getargete doelgroep, waardoor uw site meer betalende klanten of andere conversies kan binnenhalen. In dit artikel wordt beschreven hoe u modifiers voor breed zoeken kunt instellen.

Instructies

De meeste gebruikers kunnen nu uitsluitend hun accounts beheren met het nieuwe, verbeterde Google Ads. Als u nog steeds de vorige AdWords-versie gebruikt, kiest u hieronder VorigeMeer informatie

1. Log in op uw AdWords-account.
  2. Klik op het tabblad Campagnes.
  3. Klik op het tabblad Zoekwoorden.
  4. Klik op de knop + Zoekwoorden. Add keywords button
  5. Selecteer de advertentiegroep waaraan u modifiers voor breed zoeken wilt toevoegen.
  6. Geef uw brede zoekwoord op, met een plusteken (+) voorafgaand aan het woord dat of de woorden die exact hetzelfde of als sterk gelijkende variant moet(en) voorkomen in de zoekopdracht van uw potentiële klant. Voorbeeld: '+schoenen'Add keywords
  7. Klik op Opslaan.
Nu proberen

Een modifier toevoegen aan een bestaand breed zoekwoord

1. Log in op uw AdWords-account.
  2. Klik op het tabblad Campagnes.
  3. Klik op het tabblad Zoekwoorden.
  4. Klik op een zoekwoord om dit inline te bewerken.
  5. Voeg het plusteken (+) toe voorafgaand aan woorden die u wilt opnemen als vereiste termen. Add a keyword inline
  6. Klik op Opslaan.

Tip

Plaats geen spatie tussen het plusteken (+) en het woord dat u aanpast met de modifier.

• Juist: +leren +schoenen
  • Onjuist: + leren + schoenen

Modifiers voor breed zoeken toevoegen voor zoekwoordcombinaties of exacte zoekwoorden

Modifiers voor breed zoeken werken alleen wanneer ze worden gebruikt met brede zoekwoorden. Als u de hogere klik- en conversievolumes wilt genereren die kunnen voortkomen uit zoekwoordcombinaties of exacte zoekwoorden, kunt u proberen een afzonderlijke advertentiegroep te maken en de bijbehorende, met modifiers aangepaste brede zoekwoorden toe te voegen voor elke zoekwoordcombinatie of elk exact zoekwoord.

Exacte zoekwoordcombinatie Aangepaste equivalent voor breed zoeken
"kopen blauwe suède schoenen"
"aanschaffen blauwe suède schoenen"
"winkel suède schoenen"
+kopen +blauwe +suède +schoenen
+aanschaffen +blauwe +suède +schoenen
+winkel +suède +schoenen
"blauwe suède schoenen"
"suède blauwe schoenen"
"suède schoenen blauw"
+blauwe +suède +schoenen