Konfigurer modifikatorer til bredt match

Modifikatorer til bredt match hjælper dig med at styre, hvornår relevante varianter af søgeord kan udløse visning af din annonce. Ved hjælp af modifikatorer til bredt match kan du være med til at sikre, at dine søgeord opnår en højere klikrate (CTR) i kraft af en mere præcis målgruppe, hvilket igen kan være med til at sikre dig flere betalende kunder eller andre typer konverteringer på dit website. I denne artikel forklares det, hvordan du opretter modifikatorer til bredt match.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Klik på fanen Søgeord.
  4. Klik på knappen + Søgeord. Add keywords button
  5. Vælg den annoncegruppe, hvor der skal tilføjes modifikatorer til bredt match.
  6. Indtast dit bredt matchende søgeord med et plustegn (+) foran det eller de ord, der skal indgå i den potentielle kundes søgning, enten præcist eller i form af en relevant variant. Eksempel: "+sko".Add keywords
  7. Klik på Gem.
Prøv det nu

Sådan føjer du en modifikator til et allerede oprettet bredt matchende søgeord

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Klik på fanen Søgeord.
  4. Klik på et søgeord for at redigere det direkte.
  5. Føj det foranstillede plustegn (+) til de ord, der skal medtages som obligatoriske termer. Add a keyword inline
  6. Klik på Gem.

Tip!

Indsæt ikke mellemrum mellem det foranstillede plustegn (+) og det ord, du ændrer!

• Rigtigt: +hvide +lædersko
  • Forkert: + hvide + lædersko

Sådan føjer du modifikatorer til bredt match til søgeordssætninger eller eksakt matchende søgeord

Modifikatorer til bredt match fungerer kun, når de bruges sammen med bredt matchende søgeord. Hvis du vil opnå en højere klik- og konverteringsrate ved hjælp af sætningsmatchede eller eksakt matchende søgeord, kan du prøve at oprette en særskilt annoncegruppe og tilføje det tilsvarende søgeord med modifikator til bredt match for hvert udtryk eller eksakt matchende søgeord.

Eksakt søgeordssætning Tilsvarende søgeordssætning med modifikatorer til bredt match
"køb herre hvide tennissko"
"anskaf herre hvide tennissko"
"indkøb herre tennissko"
+køb +herre +hvide +tennissko
+anskaf +herre +hvide +tennissko
+indkøb +hvide +tennissko
"bløde hvide herresko"
"herresko hvide bløde"
"hvide herresko bløde"
+bløde +hvide +herresko