Om vanlige størrelser for responsive bannerannonser

Hvis du ikke har prøvd bannerannonsering før, er du kanskje ikke kjent med de vanligste annonsestørrelsene. I denne artikkelen finner du eksempler på annonsestørrelser du kan velge å bruke.

Responsive bannerannonser

Responsive bannerannonser er standard annonsetype for displaynettverket. Annonsenes størrelse, utseende og format justeres automatisk etter praktisk talt alle typer annonseplasser som tilbys.

Hvis du vil opprette disse annonsene, laster du opp de forskjellige annonseelementene, som overskrifter, logoer, bilder og beskrivelser (du kan laste opp flere elementer av én bestemt type) til én enkelt reklame. Google kan da sette sammen disse elementene til annonser som vises i hele Displaynettverket, og optimalisere dem slik at det alltid blir vist kombinasjoner som forventes å gi gode resultater på det tidspunktet annonsen blir vist.

Når du bruker responsive bannerannonser, overlater du arbeidet med å teste og optimalisere reklamen til Google, slik at du kan fokusere på å oppnå bedre annonseresultater. Finn ut hvordan du oppretter en responsiv bannerannonse