Om søgeordsstatus

Din søgeordsstatus fortæller dig, om dine søgeord er aktive eller ej. Hvis dit søgeord ikke fører til visning af dine annoncer, oplyser vi dig om, hvad det skyldes.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du finder din søgeordsstatus, de forskellige statustyper for søgeord, og hvad de betyder.

Find din søgeordsstatus

Din søgeordsstatus fortæller dig, om dine annoncer kører. Følg nedenstående vejledning for at finde din søgeordsstatus.

Vejledning

Du kan finde din søgeordsstatus i kolonnen "Status" i statistiktabellen. Sådan gør du:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Klik på Søgeord til Søgenetværket.
  4. Se kolonnen "Status". Ud for hvert søgeord kan du se søgeordets aktuelle status.

Typer af søgeordsstatusser

Nedenfor ser du de forskellige statustyper:

Statustype Eksempler
Ikke kvalificeret Kampagne sat på pause; Annoncegruppe fjernet
Kvalificeret Søgeordet er kvalificeret til at vise annoncer
Kvalificeret (begrænset) Lav søgevolumen. Under estimeret bud for første side
Afventer – Under gennemgang Søgeordet er under gennemgang. Søgeordet kan ikke aktivere annoncer, før det er gennemgået, hvilket kan tage op til én hverdag.

Betydning

Din søgeordsstatus fortæller dig, om dit søgeord sørger for, at dine annoncer vises til din målgruppe. Dit søgeord er normalt rubriceret under en af følgende tre generelle tilstande:

• Der vises annoncer
  • Der vises ikke annoncer, fordi du har standset eller fjernet et søgeord, en annoncegruppe eller en kampagne
  • Der vises ikke annoncer, fordi der er et problem med din konto eller dit søgeord

Her kan du se de forskellige typer søgeordsstatusser og deres betydning:

Søgeordsstatus Betydning Næste trin
Ikke kvalificeret Kampagne sat på pause: Søgeord er inaktive, fordi du har sat din kampagne på pause. Hvis din kampagne er sat på pause, ophører søgeordene i kampagnen også med at aktivere dine annoncer. Find ud af, hvordan du genoptager din kampagne. Guide me in my account Vis mig, hvordan jeg aktiverer en kampagne, der er sat på pause, på min konto.
Kampagne afventer: Søgeordene er inaktive, fordi din kampagne endnu ikke er startet og endnu ikke viser annoncer. Se, hvordan du ændrer din kampagnes startdato.
Kampagne fjernet: Søgeordene er inaktive, fordi du har fjernet den kampagne, der indeholder dem. Find ud af, hvordan du genaktiverer din kampagne.
Kampagne afsluttet: Søgeordene er inaktive, fordi slutdatoen for din kampagne er overskredet, så kampagnen ikke længere er aktiv. Se, hvordan du ændrer din kampagnes slutdato. Guide me in my account Vis mig, hvordan jeg justerer kampagneslutdatoer, på min konto.
Annoncegruppe sat på pause: Søgeordene er inaktive, fordi du har sat din annoncegruppe på pause. Hvis du sætter din annoncegruppe på pause, holder søgeordene i den pågældende annoncegruppe op med at vise annoncer. Find ud af, hvordan du genoptager din annoncegruppe.
Annoncegruppe fjernet: Søgeordene er inaktive, fordi du har fjernet din annoncegruppe. Hvis du fjerner din annoncegruppe, holder søgeordene i den pågældende annoncegruppe op med at vise annoncer. Find ud af, hvordan du genaktiverer din annoncegruppe.
Sat på pause Søgeordet er inaktivt, fordi du har sat det på pause. Når et søgeord sættes på pause, betyder det, at det hverken viser annoncer eller akkumulerer nye omkostninger, før det aktiveres igen. Find ud af, hvordan du aktiverer dit søgeord.
Fjernet Søgeordet er inaktivt, fordi du har fjernet det. Fjernelse af et søgeord betyder, at det ikke viser annoncer. Se, hvordan du tilføjer søgeord. Guide me in my account Vis mig, hvordan jeg tilføjer søgeord, på min konto.
Kvalificeret Søgeordet er kvalificeret til at vise annoncer. Du behøver ikke gøre noget.
Afvist Søgeordet er inaktivt og viser ikke annoncer. Et afvist søgeord betyder som regel, at der er et problem med en eller flere af vores annonceringspolitikker. Det kan f.eks. være politikken om destinationswebadresser eller politikken om endelige webadresser. Hold markøren over statusboblen for at få flere oplysninger, og gennemgå vores annonceringspolitikker for at tjekke, om dit søgeord overtræder en af vores politikker. Guide me in my account Vis mig, hvordan jeg retter en afvist annonce, på min konto.
Kvalificeret (begrænset) Under estimeret bud for første side: Søgeordet er aktivt og kan vise annoncer. Søgeordet aktiverer imidlertid ikke visning af annoncer på den første side i Google-søgeresultaterne i øjeblikket. Find ud af, hvordan du får din annonce vist på den første side i Google-søgeresultaterne.
Lav søgevolumen: Søgeordet er ikke kvalificeret til at blive vist, fordi det er forbundet med meget lav søgetrafik på vores ejendomme. Det betyder, at søgeordet muligvis ikke er relevant for brugernes søgninger, eller at det er for specifikt eller usædvanligt. Hvis antallet af søgninger efter disse søgeord øges, kan dine søgeord blive genaktiveret, så de eventuelt kan begynde at udløse visning af dine annoncer igen. Find ud af, hvordan du bruger værktøjet Søgeordsplanlægning til at få forslag til søgeord og trafikestimater.
Vises sjældent på grund af et lavt kvalitetsresultat: Søgeordet er ikke kvalificeret til at vise annoncer på grund af et lavt kvalitetsresultat Du bør overveje at fjerne dette søgeord og føje et mere relevant søgeord til din konto. Andre faktorer, f.eks. din landingsside, kan også påvirke på dit kvalitetsresultat. Få flere oplysninger om kvalitetsresultatet.
Få sidematch: Søgeordet er midlertidigt suspenderet, fordi det matcher meget få sider, hvilket angiver, at udtrykket ikke er almindeligt forekommende i indhold på Google Displaynetværket. Du bør overveje at føje et mere relevant søgeord til din konto.

Tip!

Optimer din konto ved at forbedre dine annoncer og søgeord.