Find din søgeordsstatus

Din søgeordsstatus fortæller dig, om dine annoncer kører. Denne artikel beskriver, hvordan du finder statussen på din Google Ads-konto.

Før du begynder

Læs artiklen Om søgeordsstatus, hvis du vil vide, hvilke typer søgeordsstatusser der findes, og hvad de betyder.

Vejledning

Du kan se dine søgeords status i kolonnen "Status" i statistiktabellen. Sådan gør du:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Søgeord på sidemenuen til venstre.
  3. Se i kolonnen "Status".
  4. Ud for hvert søgeord bør du kunne se søgeordets aktuelle status.