Display-kampanjat ovat nyt aiempaa helppokäyttöisempiä

Display-kampanjoiden mainoksilla voit tavoittaa yleisöjä, jotka katsovat sisältöä YouTubessa, Gmailissa ja Google Display ‐verkostossa. Tämä verkosto sisältää miljoonia verkkosivustoja ja sovelluksia. Display-kampanjat ovat joustavia ja helposti hallittavia. Lisäksi Display-kampanjoiden Googlen tekoälyä hyödyntävät älykkäät asetukset auttavat parantamaan kampanjan tuloksia. Voit käyttää hintatarjousten, mainosaineistojen ja kohdistuksen yhteydessä sekä manuaalisia asetuksia että Googlen kehittyneeseen koneoppimiseen perustuvia tekoälyominaisuuksia.

Kun luot uuden Display-kampanjan, oletusasetuksissa ja ehdotuksissa hyödynnetään tekoälyominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan kampanjan tuloksia:

• Hintatarjoukset: Saat suosituksia Smart Bidding ‐strategioista mainontatavoitteidesi perusteella. Jos et kuitenkaan halua käyttää ehdotettuja hintatarjousstrategioita, voit valita hintatarjousstrategiat manuaalisesti.
  • Mainosaineistot: Display-mainoksesi ovat oletuksena responsiivisia (ellet käytä ladattuja Display-mainoksia). Tämä tarkoittaa, että voit ladata Google Adsiin erilaisia elementtejä, minkä jälkeen Googlen tekoälymalli määrittelee optimaalisen elementtiyhdistelmän sekä elementtien optimaalisen koon, ulkoasun ja muodon, jotta elementit sopivat käytettävissä oleviin mainospaikkoihin. Myös mainosmuoto valitaan sen mukaan, mikä tuottaa todennäköisimmin hyviä tuloksia.
  • Kohdistus: Optimoidussa kohdistuksessa hyödynnetään laskeutumissivullasi olevia tietoja (esim. avainsanoja), jotta voit tavoittaa todennäköisesti konvertoituvia uusia ja sopivia yleisöjä. Optimoitu kohdistus on Display-kampanjoiden oletusarvoinen kohdistustapa. Jos et halua käyttää optimoitua kohdistusta, voit valita jonkin muun kohdistustavan.

Display-kampanjoiden viimeaikaiset päivitykset

• Kampanjoiden luominen ja hallinta on nyt entistä helpompaa, sillä Älykkäiden Display-kampanjoiden ominaisuudet ovat käytettävissä kaikissa Display-kampanjoissa.

Tulevat muutokset (1.8.2022 alkaen)

• Jos sinulla on aktiivinen, keskeytetty tai poistettu Älykäs Display-kampanja, siirrämme sen Display-kampanjoihin ja pidämme asetukset ennallaan.
  • Display-kampanjat ovat jatkossa ainoa Display-kampanjatyyppi. Siirretyistä Älykkäistä Display-kampanjoistasi tulee Display-kampanjoita.
  • Mitä sinun pitää tehdä? Ei mitään. Kaikki tilisi Älykkäät Display-kampanjat siirtyvät ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään. Siirto ei vaikuta kampanjoidesi tuloksiin.

Usein kysyttyä

Vaikuttavatko nämä päivitykset Älykkään Display-kampanjani tuloksiin?

Eivät. Kaikki kampanjasi asetukset pysyvät ennallaan, eivätkä päivitykset vaikuta kampanjan tuloksiin.

Mitä asetuksia minun tulee käyttää, jos haluan kopioida Älykkäät Display-kampanjat?

Jos haluat kopioida Älykkäät Display-kampanjat, voit käyttää uudelle kampanjalle suositeltavia oletusasetuksia. Suosittelemme käyttämään tarpeidesi mukaista Smart Bidding ‐strategiaa, optimoitua kohdistusta ja responsiivisia Display-mainoksia.

Mitä Älykkäälle Display-kampanjalleni tapahtuu?

Jos sinulla on aktiivinen, keskeytetty tai poistettu Älykäs Display-kampanja, siirrämme sen Display-kampanjoihin ja pidämme asetukset ennallaan.