Om Gmail-annoncer

Gmail-annoncer er interaktive annoncer, der vises på fanerne Promoveringer og Socialt i din indbakke. Nogle af disse annoncer kan udvides. Når du klikker på en af disse annoncer, udvides den muligvis ligesom en mail. Den udvidede annonce kan indeholde billeder, video eller integrerede formularer. Gmail-annoncer giver dig mulighed for at nå ud til potentielle kunder via et mere personligt format.

Denne artikel giver dig et overblik over Gmail-annoncer. Du kan få en vejledning ved at læse artiklen Opret Gmail-annoncer.

Sådan fungerer det

En Gmail-annonce vises først i sin minimerede form. Når en person klikker på annoncen, sker der enten det, at annoncørens landingsside åbnes, eller at annoncen udvides til mailstørrelse, hvorefter den kan bruges til at opfylde forskellige annonceringsmål. Den kan f.eks. indeholde integrerede formularer eller video.

Folk kan interagere med din udvidede annonce på forskellige måder alt efter annoncens layout. De kan afspille video, udfylde en formular eller klikke for at besøge dit website. Hvis de bruger en mobilenhed, kan de desuden klikke for at ringe dig op eller gå til en appmarkedsplads.

Du debiteres ikke, når folk interagerer med din udvidede annonce. Du debiteres kun én gang, nemlig for det klik, der udvider annoncen.

Klar til mail

Mange af dem, der udvider din annonce, kan gemme den ved at klikke på stjerneikonet eller på den blå knap Gem nederst i meddelelsen. De kan desuden videresende din udvidede annonce til en anden person som en mail.

En mobilvenlig løsning

Google Ads optimerer annoncerne for at sikre, at de ser godt ud, uanset hvor de bliver vist – på en computer, på en mobilenhed eller i Gmail-appen. Annoncens layout optimeres automatisk til mobiloplevelsen. Hvis du vil gøre den endnu mere effektiv, kan du vælge mellem flere funktioner specielt til mobilenheder, f.eks. "klik for at ringe" og "promovering af apps".

Sådan fungerer målretningen

Du kan bruge de fleste af de muligheder mht. displaymålretning, du kender i forvejen, f.eks. målgruppesøgeord, interessebaseret målgrupper, målgrupper i markedet og demografiske oplysninger.

Du kan få dine annoncer vist for bestemte målgrupper ved hjælp af følgende metoder:

• Interessebaseret målgrupper: Vælg blandt disse målgrupper for at nå ud til potentielle kunder og gøre dem opmærksomme på din virksomhed. En annoncør, der sælger sportsudstyr, kan f.eks. vælge relevante emner såsom "Fitness" og "Sportsudstyr" eller målrette mod personer i de tilknytningsbaserede målgrupper "Sundheds- og fitnessentusiaster" eller "Løbeentusiaster".
  • Målgruppesøgeord: Angiv ord eller sætninger, der er relevante i forhold til dit produkt eller dine tjenester, så dine annoncer kan vises for kunder, der er interesserede i disse termer. Vi anbefaler, at du ikke angiver webadresser til websites.
  • Automatisk målretning: Automatisk målretning hjælper dig med at optimere din målretning overalt på Gmail, så du automatisk når ud til personer, som du ellers ikke ville nå ud til via din målretning, til omtrent samme pris pr. person.
  • Kundematch: Med denne mulighed kan du vise kunder annoncer ud fra data om kunderne, som du deler med Google. Få flere oplysninger om Kundematch
  • Demografiske oplysninger: Med denne mulighed kan du nå ud til personer på Displaynetværket, der er knyttet til bestemte demografiske kategorier, f.eks. et bestemt køn, en bestemt aldersgruppe eller en bestemt husstandsindkomst.
  • Målgrupper i markedet: Vælg en af disse målgrupper for at nå ud til potentielle kunder, der er "i markedet", hvilket vil sige, at de søger efter produkter og aktivt overvejer at købe en tjeneste eller et produkt, som svarer til eller minder om dem, du tilbyder.
  • Livsbegivenheder: Nå ud til potentielle kunder på vigtige tidspunkter i livet, f.eks. når de flytter, bliver gift eller tager afgangseksamen.
  • Remarketing: Du kan også nå ud til personer, der allerede har interageret med din virksomheds produkter og tjenester, f.eks. tidligere besøgende på et website, brugere af en mobilapp, seere af en video eller personer på dine egne lister. Når der er tale om remarketinglister, der er målrettet mod Gmail-annoncer, bliver annoncerne kun vist, hvis listerne indeholder mindst 1.000 besøgende eller brugere, der har været aktive inden for de seneste 30 dage.