Responsiivisen Display-mainoksen luominen

Google Ads Tutorials: Creating responsive display ads

Jos haluat luoda Responsiivisen Display-mainoksen, voit ladata sisältösi (kuvat, otsikot, logot, videot ja kuvaukset), niin Google luo automaattisesti Google Display ‑verkostossa näkyvät mainokset.

Näin voit luoda Responsiivisia Display-mainoksia

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa navigointivalikosta Kaikki kampanjat.
  3. Valitse Display-kampanjat ja klikkaa kampanjaa, johon haluat lisätä Responsiivisia Display-mainoksia.

4. Klikkaa Mainokset ja laajennukset ja sitten Mainokset.

5. Klikkaa pluspainiketta .

6. Valitse Responsiivinen Display-mainos.

7. Valitse mainosryhmä.

8. Lisää ja tallenna kuvat.

9. Klikkaa Kuvat ja logot ‑kohdan alla olevaa Videot ‑painiketta, niin voit lisätä videosi YouTube-linkin.

10. Täytä mainoksesi tiedot.

11. Esikatsele mainoksesi.

12. Klikkaa Tallenna.

Tietoja Dynaamisten responsiivisten mainosten luomisesta syötteen avulla

• Dynaamisen uudelleenmarkkinoinnin avulla voit luoda syötteen kaikista tuotteistasi tai palveluistasi ja lisätä niille attribuutteja, kuten yksilöllisiä tunnuksia, kuvia ja hintoja. Lue lisää uuden syötteen luomisesta ja lataamisesta.
  • Syötteessäsi olevaa muotoiltua hintaa käytetään mainoksen luomisen yhteydessä lisäämäsi hinnan etuliitteen sijasta.
  • Koska nämä mainokset näkyvät monen kokoisina eivätkä dynaamisen syötteen kuvat sovi kaikkiin kokoihin, syötteesi kuvia ei välttämättä käytetä aina mainoksissasi.
  • Kaikki sisältösi ei välttämättä näy mainoksissasi. Mainoksesi voivat esimerkiksi joskus näkyä ilman kuvia, jotta ne näkyvät useammalle käyttäjälle Display-verkostossa.
  • Esikatselutilassa näkyvät tuotteet ovat ainoastaan havainnollistavia. Varmista, että syötteesi ovat personoitua mainontaa koskevan käytäntömme mukaisia.
  • Jos mainostaja on jälleenmyyjä, Google voi näyttää osuvien tuotteiden yhteydessä asettelutageja tulosten parantamiseksi. Tällaisia tageja ovat esimerkiksi "uusi", "suosittu" ja "hinnanalennus". Asettelutagit näkyvät automaattisesti syötteen tuotetietojen perusteella. Lue lisää dynaamisesta uudelleenmarkkinoinnista.