Om målretning efter målgruppe ved hjælp af Firebase-data

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Du kan linke din Google Ads-konto til dit Firebase-projekt for at kunne bruge de målgruppesegmenter, der er oprettet ved hjælp af Firebase-data.

Før du begynder

Det er ikke muligt at bruge datasegmenter fra Firebase-målgruppesegmenter, medmindre dine konti er linket. Læs Knyt en Google Analytics 4-ejendom eller et Firebase-projekt til Google Ads for at få flere oplysninger om, hvordan du knytter din Google Ads-konto til Firebase

Sådan fungerer det

På din Google Ads-konto kan du oprette datasegmenter med mobilappbrugere, der er baseret på Firebase-målgruppesegmenter. Der kan målrettes mod segmenter baseret på mobilappdata i søge-, display- og videokampagner. Du kan også oprette målgruppesegmenter i Firebase ved hjælp af en hvilken som helst kombination af hændelser og brugeregenskaber (f.eks. "Android-brugere, der bor i Danmark"). Nedenfor kan du se nogle segmenter, der som standard er tilgængelige i Google Ads, når Google Ads-kontoen er knyttet til et Firebase-projekt.

• Købere: Personer, der har købt en app eller foretaget et køb i appen.
  • Alle brugere: Personer, der har installeret din app.

Datasegmenter, der er oprettet i Firebase

Alle de datasegmenter, som oprettes på Firebase-kontoen, administreres af Firebase. Google Ads-kontoindehaveren kan ikke ændre disse segmenter. Hvis tilknytningen af Google Ads-kontoen fjernes, stoppes visningen af annoncegrupper, der aktivt målretter mod lister, der er baseret på Firebase-data.

Deling af datasegmenter mellem Google Ads-konti

Managerkonti med adgang til Firebase-data kan også dele Firebase-data med managerstyrede konti. Firebase-kontoadministratoren kan dele disse segmenter med andre managerstyrede konti eller med managerkonti. Hvis linket mellem Google Ads-kontoen og Firebase fjernes, har ingen af de andre konti, der deler de pågældende data, længere adgang, og de annoncegrupper, der målretter mod segmenter baseret på disse konti, stoppes med at blive vist.