Firebasen ja Google Adsin yhteiskäyttö

Firebase on Googlen työkalu sovellusten kehittämistä (SDK) ja analysointia varten. Jotta voi tuoda Firebase-konversiot Google Adsiin, voit linkittää Google Adsiin joko Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuden tai Firebase-projektin. Jos linkität Google Adsiin Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuden tai Firebase-projektin, saat käyttöösi tehokkaat työkalut, joiden avulla voit seurata Google Ads ‑kampanjoiden toimintaa.

Tämä artikkeli on yleiskatsaus siihen, miten voit Firebasen ja Google Adsin yhteiskäytön avulla saada vinkkejä mainonnan ja sovellusten tuloksista.

Hyödyt

• Voit tuoda Firebase-konversioita lisäämättä uutta koodia sovellukseen.
  • Käytä Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksissa tai Firebase-projekteissa luotuja Firebase-yleisöjä.

Näin se toimii

Firebase on mobiilialusta, jota voit käyttää sovellusten kehittämiseen nopeasti. Firebase helpottaa sovellusten kehityksen seuraamista. Jos sinulla ei ole Firebase-tiliä, saat lisätietoja Firebasen ohjekeskuksesta ja kehittäjien verkkosivustolta.

Jos mittaat konversioita hallinnoijan tilin kautta tai jos haluat, että useilla hallinnoiduilla tileillä on pääsy Firebase-yleisöihin, sinun kannattaa linkittää Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuus tai Firebase-projekti hallinnoijan tiliisi.

Kun tilit on linkitetty, näet Google Ads ‑datan Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuudessa tai Firebase-projektissa ja voit käyttää konversioita konversioseurantaan ja uudelleenmarkkinointiin Google Adsissa.

Konversioseuranta

Voit tuoda konversioita Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuudesta tai Firebase-projektista, jotta näet, miten sijoituksesi Google Adsiin tuottaa esimerkiksi sovellusasennuksia ja sovelluksensisäisiä tapahtumia. Voit seurata mainosten tuloksia ja tehdä muutoksia tilillesi, jotta saavutat entistä useamman sovellukseesi liittyvän tavoitteen.

Jos olet linkittänyt tilit, voit valita, mitä Firebase-tapahtumia seurataan konversiotapahtumina Google Adsissa. Sovellukseen ei tarvitse lisätä uutta koodia, sillä Google Adsin konversioseuranta käyttää Firebaseen jo lisäämääsi koodia. Lue lisää sovelluskonversioiden mittaamisesta.

Web to App Connect

Voit myös ottaa käyttöön sovelluskonversioseurannan Web to App Connectin avulla. Kun olet ottanut konversioseurannan ja täsmälinkityksen käyttöön Web to App Connect ‑käyttöliittymän avulla, asiakkaasi voivat käyttää sovellusta saumattomasti ja voit saada keskimäärin kaksi kertaa suuremman konversioprosentin sovellukseesi johtavista mainoksen klikkauksista kuin mobiilisivuston klikkauksista.

Tämän parannetun kokemuksen ansiosta asiakkaasi voivat helpommin tehdä haluamansa asian, olipa kyse sitten ostoksen tekemisestä, rekisteröitymisestä tai tuotteiden lisäämisestä ostoskoriin. Lisäksi voit Web to App Connect ‑käyttöliittymästä seurata näitä sovelluksensisäisiä konversiotapahtumia ja saada suosituksia kampanjan parantamiseksi.

Näin pääset alkuun Web to App Connectin käytössä:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Suunnittelu-valikkoa.
  3. Klikkaa Sovellusten mainontahubi. Siirryt Web to App Connect ‑käyttöliittymään.

Lue lisää konvertoitumisen parantamisesta Web to App Connect ‑käyttöliittymän avulla.

Uudelleenmarkkinointi

Kun linkitys on tehty, voit käyttää Google Ads ‑kampanjoissa Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksissa tai Firebase-projekteissa luotuja Firebase-yleisöjä. Jokaisella linkitetyllä Google Ads ‑tilillä on pääsy kyseisiin yleisöihin. Lue lisää Firebase-datan käyttämisestä uudelleenmarkkinointiluetteloissa