Om brug af Firebase og Google Ads sammen

Google Analytics App + Web-ejendommen er i øjeblikket tilgængelig i en betaversion. Få flere oplysninger

Firebase er Googles softwareudviklingssæt (SDK, software development kit) og analyseværktøj til apps. Hvis du vil importere dine Firebase-konverteringer til Google Ads, kan du enten linke din Google Analytics App + Web-ejendom eller dit Firebase-projekt til Google Ads. Når du linker Google Analytics App + Web eller Firebase og Google Ads, får du adgang til effektive værktøjer, der hjælper dig med at se, hvordan dine Google Ads-kampagner klarer sig.

I denne artikel får du et overblik over, hvordan du kan bruge Firebase og Google Ads sammen til at få indsigt i effektiviteten af din annoncering og dine apps. Du kan finde links til konfigurationsvejledninger i afsnittet "Sådan fungerer det" herunder.

Fordele

• Importér konverteringer fra Firebase uden at tilføje ny kode i din app.
  • Brug Firebase-målgrupper, der er oprettet i Google Analytics App + Web eller Firebase.

Sådan fungerer det

Firebase er en mobilplatform, som du kan bruge til hurtigt at udvikle apps. Firebase gør det nemt at se, hvordan dine apps klarer sig. Hvis du ikke har en Firebase-konto, kan du få flere oplysninger om at komme i gang i Hjælp til Firebase og på websitet for udviklere.

Hvis du måler konverteringer via en managerkonto, eller hvis du ønsker, at flere managerstyrede konti skal have adgang til Firebase-målgrupper, skal du linke en App + Web-ejendom eller et Firebaseprojekt til din managerkonto.

Når dine konti er linket, kan du se Google Ads-data i din App + Web-ejendom eller dit Firebase-projekt, og du vil kunne bruge konverteringer til konverteringssporing og remarketing i Google Ads.

Firebase-konverteringssporing

Du kan importere konverteringer fra Google Analytics App + Web eller Firebase for at se, hvordan din Google Ads-investering genererer appinstallationer, handlinger i appen og meget mere. Du kan få oplysninger om, hvor godt dine annoncer klarer sig, og derefter foretage ændringer på din konto for at hjælpe med at opnå flere af disse mål for din app.

Når du har linket kontiene, kan du vælge, hvilke Firebase-hændelser der skal spores som konverteringshandlinger i Google Ads. Du behøver ikke tilføje ny kode i din app. Google Ads-konverteringssporing benytter den kode, som du allerede har installeret til Firebase.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du bruger Firebase i Google Ads-konverteringssporing, under Mål mobilappkonverteringer med Google Analytics App + Web (via Firebase-SDK'et).

Firebase og remarketing

Hvis du har linket Google Analytics App + Web eller Firebase til Google Ads, kan du bruge målgrupper, der er oprettet i Google Analytics App + Web eller Firebase til Google Ads-kampagner. En Google Analytics-App + Web-ejendom eller et Firebase-projekt kan oprette forbindelse til flere Google Ads-konti eller managerkonti. Hver Google Ads-konto får adgang til målgrupper, der er oprettet i Google Analytics App + Web eller Firebase. Få flere oplysninger om remarketinglister, som bruger Firebase-data