Brug af Firebase og Google Ads sammen

Firebase er Googles softwareudviklingssæt (SDK, software development kit) og analyseværktøj til apps. Hvis du vil importere dine Firebase-konverteringer til Google Ads, kan du enten linke din Google Analytics 4-ejendom eller dit Firebase-projekt til Google Ads. Når du linker en Google Analytics 4-ejendom eller et Firebase-projekt til Google Ads, får du adgang til effektive værktøjer, der hjælper dig med at se, hvordan dine Google Ads-kampagner klarer sig.

I denne artikel får du et overblik over, hvordan du kan bruge Firebase og Google Ads sammen til at få indsigt i effektiviteten af din annoncering og dine apps.

Fordele

• Importér konverteringer fra Firebase uden at tilføje ny kode i din app.
  • Bruge Firebase-målgrupper, der er oprettet i Google Analytics 4-ejendom eller Firebase-projekter.

Sådan fungerer det

Firebase er en mobilplatform, som du kan bruge til hurtigt at udvikle apps. Firebase gør det nemt at se, hvordan dine apps klarer sig. Hvis du ikke har en Firebase-konto, kan du få flere oplysninger i Hjælp til Firebase og på websitet for udviklere.

Hvis du måler konverteringer via en managerkonto, eller hvis du ønsker, at flere managerstyrede konti skal have adgang til Firebase-målgrupper, skal du linke en Google Analytics 4-ejendom eller et Firebase-projekt til din managerkonto.

Når dine konti er linket, kan du se Google Ads-data i din Google Analytics 4-ejendom eller dit Firebase-projekt, og du vil kunne bruge konverteringer til konverteringssporing og remarketing i Google Ads.

Konverteringssporing

Du kan importere konverteringer fra en Google Analytics 4-ejendom eller et Firebase-projekt for at se, hvordan din Google Ads-investering genererer appinstallationer, handlinger i appen og meget mere. Du kan få oplysninger om, hvor godt dine annoncer klarer sig, og derefter foretage ændringer på din konto for at hjælpe med at opnå flere af disse mål for din app.

Når du har linket kontiene, kan du vælge, hvilke Firebase-hændelser der skal spores som konverteringshandlinger i Google Ads. Du behøver ikke tilføje ny kode i din app. Google Ads-konverteringssporing benytter den kode, som du allerede har installeret til Firebase. Få flere oplysninger om, hvordan du måler appkonverteringer.

Web to App Connect

Du kan også konfigurere appkonverteringssporing via Web to App Connect. Når du har brugt Web to App Connect-grænsefladen til at konfigurere konverteringssporing og brug af dybe links, kan du give dine kunder en problemfri web til app-oplevelse og i gennemsnit opnå dobbelt så høje konverteringsrater for annonceklik, der lander i din app, sammenlignet med dit mobilwebsite.

Denne forbedrede oplevelse giver dine kunder mulighed for nemmere at fuldføre deres tilsigtede handling, uanset om de foretager et køb, tilmelder sig eller lægger varer i kurven. I Web to App Connect-grænsefladen kan du desuden spore disse konverteringshandlinger i appen og få anbefalinger til, hvordan du kan forbedre din kampagne.

Følg de 3 trin nedenfor for at komme i gang med Web to App Connect:

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Planlægning på sektionsmenuen.
  3. Klik på Center for appannoncer. Dette fører dig til Web to App Connect-grænsefladen.

Få flere oplysninger om bedre konverteringer ved hjælp af Web to App Connect-grænsefladen.

Remarketing

Når du har linket, kan du bruge målgrupper, der er oprettet i en Google Analytics 4-ejendom eller et Firebase-projekt, til dine Google Ads-kampagner. Alle Google Ads-konti, som du linker til, har adgang til disse målgrupper. Få flere oplysninger om remarketinglister, som bruger Firebase-data.