Resultatmål: Definition

Ett resultatmål ger en prognos för resultatet från en kampanj eller kampanjgrupp så att du vet om du är på rätt spår för att uppnå specifika mätbara mål. Om det ser ut som att du inte är på rätt spår kan du överväga att justera kampanjinställningarna för att förbättra resultatet.

• Resultatmål är tillgängliga för både kampanjgrupper och enskilda kampanjer.
  • Ett resultatmål mäts med specifika mätvärden relaterade till klick eller konverteringar för en kampanj eller kampanjgrupp.
  • Endast ett aktivt resultatmål kan tillämpas på en kampanj eller kampanjgrupp åt gången.
  • Du kan ställa in ett resultatmål när du skapar din kampanj eller kampanjgrupp. För en befintlig kampanj kan du lägga till det genom översiktskortet för resultatmål. För en befintlig kampanjgrupp kan du ställa in det på fliken Resultatmål.