Prestatiedoel: definitie

Een prestatiedoel voorspelt de prestaties van een campagne of campagnegroepen zodat u weet of u op schema ligt om specifieke meetbare doelen te bereiken. Als het lijkt alsof u niet op de goede weg bent, kunt u overwegen de instellingen van uw campagne aan te passen om de prestaties te verbeteren.

• Prestatiedoelen zijn beschikbaar voor campagnegroepen en losse campagnes.
  • Een prestatiedoel wordt bepaald door specifieke doelen gerelateerd aan statistieken zoals klikken of conversies van een campagne of campagnegroep.
  • Er kan slechts één actief prestatiedoel tegelijk worden toegepast op een campagne of campagnegroep.
  • U kunt een prestatiedoel instellen wanneer u uw campagne of campagnegroep maakt. Voor bestaande campagnes kunt u ze bekijken via de overzichtskaart voor prestatiedoelen. Voor bestaande campagnegroepen kunt u ze instellen op het tabblad Prestatiedoelen.