Prestatiedoel: definitie

Een prestatiedoel voorspelt van de prestaties van campagnegroepen zodat u weet of u op schema ligt om specifieke numerieke doelen te bereiken. Als het lijkt alsof u niet op de goede weg bent, kunt u overwegen de instellingen van uw campagne aan te passen om de prestaties te verbeteren.

• Een prestatiedoel wordt bepaald door specifieke statistieken gerelateerd aan klikken of conversies van een bepaalde campagnegroep.
  • Een campagnegroep kan geen prestatiedoelen bevatten waarvan de periodes elkaar overlappen.
  • Prestatiedoelen zijn alleen beschikbaar voor campagnegroepen (niet voor losse campagnes).
  • Stel een prestatiedoel in bij het maken van een campagnegroep of in het tabblad 'Prestatiedoelen' van een bestaande campagnegroep.