Kehitystavoitteen määritelmä

Kun asetat kampanjalle tai kampanjaryhmälle kehitystavoitteen, näet kehitysennusteesta, oletko saavuttamassa tietyt mitattavissa olevat tavoitteet. Jos näyttää siltä, ettet ole saavuttamassa tavoitteitasi, voit yrittää parantaa kampanjan toimivuutta muokkaamalla sen asetuksia.

• Kehitystavoitteet ovat käytettävissä kampanjaryhmissä ja yksittäisissä kampanjoissa.
  • Kehitystavoitetta mitataan tietyillä tavoitteilla, jotka liittyvät esimerkiksi sellaisiin mittareihin kuin kampanjan tai kampanjaryhmän klikkaukset tai konversiot.
  • Kampanjassa tai kampanjaryhmässä voi olla kerrallaan käytössä vain yksi aktiivinen kehitystavoite.
  • Voit asettaa kehitystavoitteen kampanjan tai kampanjaryhmän luomisen yhteydessä. Aiemmin luodussa kampanjassa voit lisätä tavoitteen kehitystavoitteiden Yleiskatsaus-kortista. Aiemmin luodussa kampanjaryhmässä voit lisätä tavoitteen Kehitystavoitteet-välilehdeltä.