Om kampagnekoder (kuponer)

Kampagnekoder (også kendt som kuponer eller rabatkuponer) giver mulighed for at opnå kredit til en annoncørs konto. Man kan ikke anmode om af få en kampagnekode, men Google og vores partnere vil lejlighedsvist uddele kampagnekoder som led i særlige tilbud.

Denne artikel beskriver kriterierne for kampagnekoder, og hvordan de fungerer med de forskellige betalingsindstillinger.

Kriterier for tilbud

I de fleste kampagnetilbud kræves det, at du opfylder visse betingelser, før kreditten vises på din konto, og disse tilbud gælder typisk for nye annoncører med nye konti. Sørg for at tjekke de vilkår, der gælder for din kampagnekode, for at få flere oplysninger om tilbuddet.

Vi kunne f.eks. have en introduktionstilbud som dette: "Brug 25 USD, og få 50 USD". Hvis du vil have kreditten på 50 USD, skal du indtaste kampagnekoden senest 14 dage efter oprettelsen af ​​din konto og derefter opnå klik til en værdi af mindst 25 USD på den pågældende konto. Når du har brugt de 25 USD, kan du se kreditten på 50 USD på din konto inden for 31 dage.

Bemærk!

Vi tæller kun det beløb, du bruger efter indtastning af koden. Hvis du har brugt 200 DKK, før du indtaster koden, tælles dette beløb ikke med i dit tilbud.

For at kunne bruge din kredit skal du have angivet faktureringsoplysninger på din konto. Husk også på, at kampagnekredit kun kan bruges til annoncering. Hvis du annullerer din konto, før hele kreditten er brugt, kan den resterende saldo ikke tilbageføres.

Sådan fungerer kampagnekoder med forskellige betalingsindstillinger

Du kan betale dine Google Ads-udgifter manuelt (manuelle betalinger), automatisk (automatiske betalinger) eller have en kreditgrænse (månedlig fakturering). Den valgte indstilling påvirker, hvordan kampagnekoden fungerer. Det her er, hvad du har brug for at vide:

Automatiske betalinger

Hvis du bruger automatiske betalinger, skal du blot indtaste koden inden dens udløbsdato og begynde at annoncere. Når din konto opfylder de betingelser, der kræves ifølge kampagnematerialet, vises kreditten på siden Transaktioner under fakturering inden for 31 dage. Hvis du f.eks. ifølge tilbuddet skal bruge 25 USD inden for 30 dage, skal du have opnået klik til en værdi af mindst 25 USD inden for 30 dage, før kreditten vises på din konto.

Kampagnekreditter kan kun anvendes på fremtidige annonceringsomkostninger. Omkostninger, der påløber, før du modtager en kredit, og omkostninger, der påløber, efter du har brugt din kredit, debiteres betalingsmetoden på din konto.

Når din kampagnekredit er opbrugt, fortsætter dine annoncer med at blive vist og akkumulere omkostninger.. Du kan som altid i Google Ads til enhver tid stoppe med at annoncere ved at sætte dine kampagner på pause. Der påløber ingen ekstra omkostninger for kampagner, der er sat på pause.

Manuelle betalinger

Hvis du bruger manuelle betalinger, skal du indtaste koden inden dens udløbsdato og derefter opfylde alle de betingelser, der er nævnt i kampagnematerialet. Hvis du f.eks. ifølge tilbuddet skal bruge 25 USD inden for 30 dage, skal du foretage en manuel betaling på mindst 25 USD og bruge disse 25 USD ved at opnå et tilstrækkeligt antal klik inden for 30 dage. Når du har brugt det krævede beløb, vises kreditten typisk på siden Transaktioner under fakturering inden for 31 dage.

Det er en god idé at foretage en indledende betaling, der er lidt højere end det krævede beløb, da der ellers er risiko for, at Google Ads ophører med at vise dine annoncer, inden hele beløbet er brugt. Hvis kampagnetilbuddet f.eks. kræver, at du bruger 200 DKK, og du foretager en indledende betaling på nøjagtig 200 DKK, bruger din konto muligvis ikke alle 200 DKK, hvis din pris pr. klik (CPC) er højere end den resterende kredit. Lad os f.eks. forestille os, at din gennemsnitlige CPC er på 2,50 DKK. Hvis du derefter bruger det hele bortset fra 1,50 DKK, bruges de resterende 1,50 DKK sandsynligvis aldrig, da din CPC er højere end den kredit, du har tilbage.

Bemærk!

Hvis der fratrækkes moms fra dine Google Ads-betalinger i dit land, skal du sørge for indregne moms i din betaling.

Undersøg, om der fratrækkes moms i dit land.

Månedlig fakturering

Hvis du bruger månedlig fakturering, skal du først indtaste din kode, når din konto er blevet opsat til fakturering. Når din konto derefter opfylder de krav, der er anført i kampagnematerialet, vises kreditten på siden Transaktionshistorik under Fakturering som en kredit til fremtidige omkostninger. Der er ingen grund til bekymring, hvis du har mere kredit, end du kan nå at bruge i løbet af én måned – ubrugt kampagnekredit fra én måned overføres nemlig til den næste måned.

Budgetter

Kreditten øger dit aktuelle budget, men du debiteres kun for det budget, du oprindeligt har angivet. Hvis du f.eks. har angivet et budget på 1.600 DKK, og du modtager en kampagnekredit på 400 DKK, er dit nye budget dermed 2.000 DKK. Du debiteres dog kun 1.600 DKK, da de ekstra 400 DKK udgøres af kreditten.

Hvis dit budget opbruges, og du endnu ikke har brugt hele kreditten, overføres den resterende kredit til det næste aktiverede budget.