Om gjennomsnittlige dagsbudsjetter

Google Ads Tutorials: How Google Ads Budget Pacing Works

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

Det gjennomsnittlige dagsbudsjettet er gjennomsnittsbeløpet du angir for hver annonsekampanje per dag. Dette beløpet indikerer hvor mye du er villig til å bruke per dag i løpet av måneden.

Du kan når som helst angi og endre det gjennomsnittlige dagsbudsjettet. Finn ut hvordan du kan angi et gjennomsnittlig dagsbudsjett for kampanjen din.

Google optimaliserer kampanjeforbruket for dager i måneden der det er mer sannsynlig at du får klikk og konverteringer: Det kan for eksempel være på dager med mye søketrafikk eller på dager når vi anslår at du får høyere avkastning for annonsene dine. Dette betyr at du kanskje ikke når det gjennomsnittlige dagsbudsjettet ditt på enkelte dager, mens du kan overskride det på andre dager.

Diagramforklaring:= $

Selv om kampanjekostnadene dine kan variere, må du aldri betale mer enn

• den daglige kostnadsgrensen din (i de fleste kampanjer er dette to ganger det gjennomsnittlige dagsbudsjettet) på en gitt dag
  • den månedlige kostnadsgrensen din (i de fleste kampanjer er dette 30,4 multiplisert med det gjennomsnittlige dagsbudsjettet) i en gitt måned

Finn ut mer om kostnadsgrenser

Merk: I budsjettrapporten kan du se hvor mye det er forventet at du må ut med ved utgangen av måneden, samt hvordan tidligere endringer i det gjennomsnittlige dagsbudsjettet ditt har påvirket resultatene og kostnadsgrensene dine. Finn ut mer om budsjettrapporten.

Sånn kan du fastsette fornuftige gjennomsnittlige dagsbudsjetter

Med Google Ads velger du et gjennomsnittlig dagsbudsjett for hver enkelt kampanje ut fra annonseringsmålene dine og hvor mye du er villig til å bruke per dag.

Google Ads inneholder noen verktøy du kan bruke for å oppnå dette:

• Med resultatplanleggeren kan du optimalisere budsjetter i eksisterende kampanjer.
  • Med kostnad per klikk (CPC) kan du angi det høyeste beløpet du er villig til å betale for et klikk på annonsen din (maks. CPC).

Slik beregner du et gjennomsnittlig dagsbudsjett ut fra et månedlig forbruksbeløp

Tenk deg at du vanligvis bruker 3040 kroner i måneden på annonsering. Du kan beregne det gjennomsnittlige dagsbudsjettet ved å dele 3040 kr på 30,4 (det gjennomsnittlige antallet dager i en måned – 365/12). Da får du et gjennomsnittlig dagsbudsjett på 100 kr.

Med utgangspunkt i dette eksempelet regner du ut det gjennomsnittlige dagsbudsjettet ditt slik:

3040 / 30,4 = 100 kr per dag (månedlig budsjett / gjennomsnittlig antall dager per måned = gjennomsnittlig dagsbudsjett)

Du kan også opprette delte budsjetter, slik at du kan angi et budsjett for flere kampanjer.

Linker til beslektet innhold