Om gennemsnitlige daglige budgetter

Google Ads Tutorials: How Google Ads Budget Pacing Works

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Dit gennemsnitlige daglige budget er det gennemsnitlige beløb, du afsætter til hver kampagne pr. dag for at angive, hvor meget du cirka er villig til at bruge pr. dag i løbet af en måned.

Du kan til enhver tid angive og redigere dit gennemsnitlige daglige budget. Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer et gennemsnitligt dagligt budget for din kampagne

Google optimerer dit kampagneforbrug i henhold til, hvilke dage i måneden der er størst sandsynlighed for at opnå klik og konverteringer, f.eks. når der er mere søgetrafik, eller når vi forudsiger et større investeringsafkast for dine annoncer. Det betyder muligvis, at dit gennemsnitlige daglige budget ikke bliver opbrugt på visse dage, men overskrides på andre dage.

Diagramforklaring:= USD

Selvom dit kampagneforbrug kan variere, kommer du aldrig til at betale mere end følgende:

• Din daglige forbrugsgrænse (som for de fleste kampagners vedkommende er dobbelt så meget som det gennemsnitlige daglige budget) på én dag.
  • Din månedlige forbrugsgrænse (som for de fleste kampagners vedkommende er 30,4 gange det gennemsnitlige daglige budget) inden for én måned.

Få flere oplysninger om forbrugsgrænser

Bemærk! Din budgetrapport kan give dig en forståelse af, hvor meget du forventes at betale i slutningen af måneden, samt hvordan tidligere ændringer af dit gennemsnitlige daglige budget har påvirket dine resultater og din forbrugsgrænse. Få flere oplysninger om din budgetrapport.

Sådan vælger du et gennemsnitligt dagligt budget

I Google Ads vælger du et gennemsnitligt dagligt budget for hver kampagne ud fra dine annonceringsmål og det gennemsnitlige beløb, du er villig til at bruge pr. dag.

I Google Ads har du adgang til værktøjer, du kan bruge som en hjælp i denne forbindelse:

Sådan beregner du det gennemsnitlige daglige budget ud fra et månedligt beløb

Lad os sige, at du normalt bruger 3.040 DKK om måneden på annoncering. For at finde frem til det gennemsnitlige daglige budget skal du dividere 3.040 DKK med 30,4 (det gennemsnitlige antal dage i en måned, dvs. 365 divideret med 12), hvorved der opnås et gennemsnitligt dagligt budget på 100 DKK.

Her kan du se, hvordan du beregner det gennemsnitlige daglige budget med tallene fra dette eksempel:

3.040 divideret med 30,4 = 100 DKK pr. dag (det månedlige budget divideret med det gennemsnitlige antal dage pr. måned = det gennemsnitlige daglige budget)

Du kan også vælge at oprette delte budgetter, som giver dig mulighed for at angive et samlet budget for flere kampagner.