Sobre els pressupostos diaris mitjans

Google Ads Tutorials: How Google Ads Budget Pacing Works

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

El pressupost diari mitjà és l'import mitjà que definiu per a cada dia en una campanya d'anuncis. Especifica l'import que esteu disposat a invertir aproximadament per dia al llarg del mes.

Podeu definir i editar el pressupost diari mitjà en qualsevol moment. Més informació sobre com es pot configurar un pressupost diari mitjà per a una campanya

Google optimitzarà la despesa de la campanya per als dies del mes en què és més probable que obtingueu clics i conversions, com ara els dies en què el volum de trànsit de cerca és més elevat o en què preveiem que el retorn de la inversió (ROI) dels anuncis serà superior. Això vol dir que és possible que alguns dies no arribeu al pressupost diari mitjà i d'altres, el supereu.

Llegenda del diagrama:  = $

Tot i que la despesa de la campanya pot variar, mai no pagareu més del que s'indica a continuació:

• El límit de despesa diària (el doble del pressupost diari mitjà per a la majoria de campanyes) en un dia concret.
  • El límit de despesa mensual (30,4 vegades el pressupost diari mitjà per a la majoria de campanyes) en un mes concret.

Més informació sobre els límits de despesa

Nota: l'informe de pressupostos us pot ajudar a determinar l'import que es preveu que pagueu a final de mes, així com l'impacte que els canvis anteriors del pressupost diari mitjà han tingut en el rendiment i el límit de despesa. Obteniu més informació sobre l'informe de pressupostos.

Com es pot decidir un pressupost diari mitjà

Amb Google Ads, trieu un pressupost diari mitjà per a cada campanya segons els vostres objectius publicitaris i l'import mitjà que esteu disposat a invertir cada dia.

Google Ads us ofereix algunes eines que us poden ajudar a fer-ho:

• El Planificador de rendiment us pot ajudar a optimitzar els pressupostos de les campanyes existents.
  • El cost per clic (CPC) us pot ajudar a definir l'import més alt que esteu disposat a pagar per un clic al vostre anunci (CPC màx.).

Com es pot calcular el pressupost diari mitjà d'un import mensual

Suposem que normalment invertiu 304 € al mes en publicitat. Per calcular el pressupost diari mitjà, hauríeu de dividir 304 € entre 30,4 (la mitjana de dies que té un mes, és a dir, 365 / 12) i obtindríeu un pressupost diari mitjà de 10 €.

Amb aquest exemple, es mostra com podeu calcular el pressupost diari mitjà:

304 / 30,4 = 10 € per dia (pressupost mensual / nombre mitjà de dies per mes = pressupost diari mitjà)

També podeu crear pressupostos compartits, que permeten assignar un pressupost a diverses campanyes.