Optimaliser bannerkampanjene

Annonser i Google Displaynettverk kan vises på millioner av nettsteder, apper og videoer på nettet. Du bør regelmessig evaluere de automatiske plasseringene (eller nettstedene) der annonsene dine vises. Slik gjør du det:

Ekskluder nettstedskategorier og plasseringer med dårlige resultater.

Hvis du bruker automatisk budgivning, optimaliseres plasseringene automatisk. Ellers bør du utelate innhold som målgruppen din sannsynligvis ikke er interessert i, ved hjelp av ekskluderinger.

Begynn med å sjekke nettstedskategoriene dine. De fleste bedrifter ønsker å utelate sensitivt innhold, feilsider, parkerte domener og forumer. For øyeblikket kan du bare legge til ekskluderinger av nettstedskategorier gjennom Displaynettverk-fanen.

Deretter optimaliserer du plasseringene dine. Hvis du bruker manuell budgivning, kan du identifisere plasseringer som er irrelevante eller ikke har gode nok resultater, ved hjelp av rapporten om plasseringsresultat. Vær oppmerksom på at ekskluderinger begrenser rekkevidden din, og derfor bør slike beslutninger baseres på statistisk signifikante data. Du må også passe på at du ekskluderer en spesifikk side på nettstedet – ikke hele domenet.

Unngå å ekskludere plasseringer hvis du bruker remarketing. Når folk har vist interesse for bedriften din, bør det legges så få begrensninger som mulig.

Guide me in my account Se resultatene for Displaynettverket

Tips

Du finner konfigurasjonsoversikten for kontoen din under «Displaynettverk» på Sammendrag-fanen. Hvis det er problemer, er det oppført en link til høyre. I oversikten finner du alle relevante tekniske problemer og har muligheten til å løse dem umiddelbart.

Konklusjon

I denne veilederen har vi gått gjennom gode fremgangsmåter for hvordan du administrerer programmatisk annonsering. Test ut tipsene i kontoen din, slik at du kan oppnå enda bedre resultater.