Optimer dine displaykampagner

Officiel guide til displaykampagner.

Illustration of a woman viewing an ad on a phone and a man viewing an ad on a laptop.

Best Practices logo

I denne guide kan du læse om optimale løsninger til at nå ud til kunder med relevante annoncer på nettet og i apps via displaykampagner. Få tips til, hvordan du konfigurerer din kampagne med effektive annoncer, når ud til de rigtige målgrupper og optimerer i forhold til effektivitet.

På denne side

Gear icon

Konfigurer dine displaykampagner til succes

• Konfigurer konverteringssporing for at sikre, at du sporer website- og appkonverteringer helt nøjagtigt.
    • Vi anbefaler, at du tjekker din konverteringssporing med jævne mellemrum. Du kan også teste konverteringssporing ved at generere konverteringer og se, om de registreres på tværs af Google Ads, Google Analytics eller din tredjepartsplatform.
  • Vælg et kampagnemål ud fra dine mål.
  • Brug Smart Bidding til at automatisere og optimere dine bud.
    • Dynamiske bud, der er tilpasset hver enkelt auktion, kan ofte give bedre resultater.

Tip!

Displayannoncører, der allerede bruger AI-baserede funktioner, kan nu opnå endnu bedre resultater på tværs af kanaler med Performance Max-kampagner. Annoncører, som opgraderer Google-displaykampagner til Performance Max-kampagner, opnår i gennemsnit over 20 % flere konverteringer til en tilsvarende eller lavere CPA,1 og det gælder også, selvom de i forvejen bruger Performance Max-kampagner. Performance Max-kampagner kan hjælpe dig med at nå ud til værdifulde målgrupper på en mere effektiv måde på tværs af kanaler – herunder Displaynetværket og andre.

Conversion tracking icon

Nå ud til den rette målgruppe på det rette tidspunkt

• Brug optimeret målretning il at finde ud af, hvilke kunder der med størst sandsynlighed foretager en konvertering inden for dine kampagnemål.
  • Optimeret målretning er et værktøj, som værner om brugerens privatliv, og som kan hjælpe dig med at nå ud til din mest værdifulde målgruppe. Hvis du ser ud over manuelt valgte målgruppesegmenter, kan optimeret målretning finde relevante nye brugere, der kan hjælpe dig med at nå dine kampagnemål.
    • Tilføj valgfrie signaler såsom målgruppesegmenter eller søgeord, når du bruger optimeret målretning.

Tip!

Hvis du vil skabe fornyet engagement hos nuværende kunder med optimeret målretning, skal du inkludere målgruppesegmenter, der er opbygget ud fra dine data, f.eks. tidligere besøgende på websitet eller tilbagevendende købere.

Star icon

Opret effektive annoncer

• Upload og maksimer dine aktiver (billeder, logoer, videoer osv.) til responsive displayannoncer for automatisk genererede annoncekombinationer.

Tip!

Annoncørerne opnår i gennemsnit dobbelt så mange konverteringer, når de føjer en responsiv displayannonce til en annoncegruppe med en statisk displayannonce.2

Casestudie

Bloomberg Media logo

Ved at indføre responsive displayannoncer sænkede Bloomberg Media deres pris pr. handling med 8 % og prisen pr. website med 81 %.

Responsive display ads by Bloomberg Media

• Brug avancerede formatmuligheder, herunder aktivforbedringer, automatisk genererede videoer og native-formater.
  • Inkluder dit fulde produktkatalog med relevante billeder, titler og priser.
  • Test og optimer dine displayannoncer regelmæssigt ved hjælp af nye aktiver til annoncemateriale og billeder.

Bar chart

Mål Displaynetværkets fulde værdi

• Tag højde for alle konverteringer, mens du optimerer dine kampagner, ved at inkludere konverteringer via engageret visning (EVC'er, engaged-view conversions) og visningskonverteringer (VTC'er, view-through conversions), når du evaluerer effektiviteten.
    • Disse konverteringstyper fortæller dig, hvornår brugerne ser, men ikke interagerer med, din annonce og senere foretager en konvertering på dit website. Disse er særligt nyttige til måling af effektiviteten af displaykampagner, men er ikke inkluderet i kolonnen "Konverteringer".
  • Tjek de tilbagebliksperioder, der bruges af de konverteringer, VTC'er eller EVC'er, du sporer. Afhængigt af din virksomheds eller dit produkts købscyklus kan du vælge at justere disse indstillinger fra standarden.
  • Aktivér automatisk GA4-tagging for at sikre, at du får så detaljerede Google Ads-data som muligt.

Se dine kampagner for at komme godt i gang i dag.

1.  Google-data fra hele verden, Google Ads, perioden fra februar til maj 2023.
2. Google-data fra hele verden, alle annoncører, perioden fra februar til marts 2022.

Mail iconVil du gerne modtage avancerede Google Ads-tips og -opdateringer direkte i din indbakke? Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks.