Opret og rediger betjeningspaneler

Bemærk! Kontrolpaneler er tilgængelige for alle konti med undtagelse af Google Ads-managerkonti.

Kontrolpaneler er en oversigt, hvor du kan gennemgå de overordnede effektivitetsstatistikker for hele din konto.

Du kan oprette tilpassede kontrolpaneler med en integreret visning af oversigter, diagramvisualiseringer, rapporter i tabelform eller noter. Med kontrolpaneler indsamler du de mest relevante data, så du hurtigt kan opdage problemer og muligheder for din virksomhed.

Det er let at oprette, redigere og organisere kontrolpaneler. Du bestemmer, hvilke data der skal medtages, og hvilket format de skal vises i. Det er nemmere at bruge kontrolpaneler i stedet for en enkelt rapport til at organisere eller gruppere dine kontodata på en meningsfuld måde. Det er også nemt at dele, downloade og tilføje kommentarer i dine kontrolpaneler, så I let kan samarbejde om dem.

Bemærk! Når du har nået grænsen for antal rapporter og oversigter, deaktiveres muligheden for at tilføje yderligere kort.

Vejledning

Sådan opretter du et kontrolpanel

Sådan opretter du et nyt kontrolpanel:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rapporteringsikonet øverst på din konto
  3. Vælg Kontrolpaneler.
  4. Klik på plusknappen for at oprette et nyt kontrolpanel. Du kan vælge et eksisterende kontrolpanel ved at klikke på et på listen og derefter klikke på Rediger på næste side.

Sådan tilføjer og redigerer du kort på kontrolpanelet

Kontrolpaneler består af tre typer kort: Oversigter, rapporter og noter, som hver repræsenterer de effektivitetsmetrics, du vælger. Når du indsætter et kort, kan du trække i kanterne eller trække hele kortet til en anden placering på dit kontrolpanel. Størrelsen på dit kontrolpanel ændres automatisk baseret på vinduets størrelse.

Sådan tilføjer du en oversigt

Du kan bruge oversigter til at få et overblik over metrics, sammenligne metrics og se den procentvise ændring.

Sådan indsætter du en oversigt:

1. Klik på plusknappen i kontrolpanelet.
  2. Klik på oversigtsikonet over kontrolpanelet.
  3. Angiv "Titel" og "Beskrivelse" (valgfrit) for dit diagram eller din tabel.
  4. Vælg de metrics, du vil inkludere, og vælg en tidsramme. Klik derefter på Næste.
  5. Angiv det filter, du vil tilføje.
  6. Du kan tilpasse, hvilke data der vises i din oversigt. Markér det enkelte afkrydsningsfelt for at inkludere Sparkline-diagram, Procentvis ændring og Absolut ændring i din oversigt.
  7. Klik på Tilføj.

Sådan tilføjer du en rapport

Du kan bruge knappen Rapporter til at tilføje eksisterende gemte rapporter eller oprette nye rapporter som tabeller eller diagrammer på dit kontrolpanel via værktøjet til rapportredigering. Værktøjet til rapportredigering kan hjælpe dig med at oprette rapporter for linje, kolonne, søjle, punkt eller cirkel, som du kan føje til dit kontrolpanel. Du kan redigere individuelle kort uden at ændre den underliggende rapport. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter tilpassede rapporter.

Sådan indsætter du en ny rapport

1. Klik på plusknappen og derefter på rapportikonet Table button.
  2. Klik på Opret rapport i pop op-menuen.
  3. Herefter åbnes værktøjet til rapportredigering, hvor du kan konfigurere din tabel eller dit diagram. Få flere oplysninger
  4. Klik på Føj til kontrolpanel, når du er færdig.
  5. Navngiv din rapport, og klik på GemBemærk! Første gang du besøger kontrolpanelet for begyndere, skal du vælge "Gem som".
  6. Angiv en "Beskrivelse" (valgfrit), og klik på Tilføj.

Tilføj en gemt rapport

1. Klik på rapportikonet Table button.
  2. Vælg en gemt tabel eller et gemt diagram på rullemenuen.
  3. Klik på Tilføj.

Sådan tilføjer du en note

Når du er færdig med at tilføje dine oversigter, kan du eventuelt skrive en bemærkning eller angive en kontekst for det kontrolpanel, du netop har oprettet. Dette er særlig nyttigt, hvis du har planer om at dele eller downloade dit kontrolpanel, så andre kan se det.

Hvis du vil indsætte en note, skal du klikke på noteikonet  over kontrolpanelet. Skriv din bemærkning, og klik på Tilføj.

Sådan tildeler og opdaterer du datointervaller på kontrolpanelet

Datofilteret og andre filtre kan ses øverst på kontrolpanelet. Du kan anvende disse filtre på hele kontrolpanelet eller individuelle kort i redigeringstilstand. Datofilteret er øverst til højre på kontrolpanelet, og hvis du klikker på datoerne, udvides menuen til valg af tilpassede datointervaller.

Klik på filterikonet for at få vist både anvendte filtre og standardfiltre i en rullemenu. Klik på "Anvend", når et filter er valgt. Filteret vil derefter være synligt i den øverste bjælke på kontrolpanelet ud for "Filter".

Sådan downloader eller deler du en rapport

Del dine kontrolpaneler med andre

Kontrolpaneler er synlige for alle, der har adgang til din Google Ads-konto, undtagen personer, der har "Kun e-mailadgang". Hvis du vil dele dem med brugerne, kan du sende dem rapporter via mail.

Sådan deler du dit kontrolpanel:

1. Afslut redigeringen af dit kontrolpanel, og klik på Gem.
  2. Klik på ikonet for planlægning af mail over kontrolpanelet.
  3. Angiv mailadresserne for de personer, du vil dele kontrolpanelet med.
  4. Tilføj en bemærkning (valgfrit).
  5. Vælg, hvor ofte du vil dele dit betjeningspanel.
  6. Klik på Del.

Få flere oplysninger om, hvordan du giver adgang til eller fjerner adgang fra din Google Ads-konto.

Download

Klik på downloadikonet download icon for at downloade kontrolpanelet. Hele dit kontrolpanel bliver downloadet som PDF-fil (.pdf).