Opret og rediger betjeningspaneler

Betjeningspaneler udgør en oversigt, hvor du kan gennemgå de overordnede effektivitetsstatistikker for hele din konto.

Med betjeningspaneler indsamler du de mest relevante data, så du hurtigt kan opdage problemer og muligheder for din virksomhed.

Det er nemt at ændre betjeningspaneler, så du har kontrol med, hvilke data der skal inkluderes, og hvilket format de skal ses. Det er også nemt at dele, downloade og tilføje kommentarer i dine betjeningspaneler, så I kan samarbejde problemfrit om dem.

Bemærk! Der er en maksimumgrænse på ti kort pr. betjeningspanel. Når denne grænse er nået, deaktiveres muligheden for at tilføje bemærkninger, tabeller, diagrammer og oversigter.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Sådan opretter du et betjeningspanel

Vil du oprette et nyt betjeningspanel, skal du klikke på Rapporter øverst på din kontoside, klikke på fanen Betjeningspaneler og derefter klikke på +Betjeningspanel.

Sådan tilføjer du en oversigt

Betjeningspaneler består af oversigter, som hver repræsenterer præstationsmetrics for dit valg. Når du indsætter en oversigt, kan du trække i oversigtens kanter eller trække hele kortet til en anden placering på dit betjeningspanel.

Sådan indsætter du en oversigt:

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på Rapporter, og vælg fanen Betjeningspaneler.
  3. Klik på +Betjeningspanel for at oprette et nyt betjeningspanel. Du kan vælge et eksisterende betjeningspanel ved at klikke på et på listen og derefter klikke på Rediger på næste side.
  4. Klik på oversigtsikonet over betjeningspanelet.
  5. Vælg de metrics, du vil inkludere, og vælg en tidsramme. Klik derefter på Næste.
  6. Angiv det filter, du vil tilføje.
  7. Du kan tilpasse, hvilke data der vises i din oversigt. Markér hvert afkrydsningsfelt for at inkludere Sparkline-diagram, Procentvis ændring og Absolut ændring i din oversigt.
  8. Klik på Næste, når du er færdig.
  9. Angiv "Titel" og "Beskrivelse" (valgfrit) for dit diagram eller din tabel.
  10. Klik på Tilføj.

Sådan tilføjer du en tabel eller et diagram

Opret en ny tabel eller et nyt diagram fra bunden ved hjælp af værktøjet til rapportredigering, eller tilføj en gemt tabel eller et gemt diagram.

Opret en ny tabel eller et nyt diagram

1. Klik på ikonet for tabel Table button eller diagram Chart button over betjeningspanelet.
  2. Vælg Opret en ny tabel eller Opret et nyt diagram.
  3. Klik på Næste.
  4. Herefter åbnes værktøjet til rapportredigering, hvor du kan konfigurere din tabel eller dit diagram. Få flere oplysninger
  5. Klik på Føj til betjeningspanel, når du er færdig​.
  6. Navngiv din rapport, og klik på Gem.
  7. Angiv en "Beskrivelse" (valgfrit), og klik på Tilføj.

Tilføj en gemt tabel eller et gemt diagram

1. Klik på ikonet for tabel Table button eller diagram Chart button over betjeningspanelet.
  2. Klik på Vælg en gemt tabel eller Vælg et gemt diagram.
  3. Vælg en gemt tabel eller et gemt diagram på rullemenuen.
  4. Klik på Næste.
  5. Angiv "Titel" og "Beskrivelse" (valgfrit) for dit diagram eller din tabel.
  6. Klik på Tilføj.

Tilføj en bemærkning

Når du er færdig med at tilføje dine oversigter, kan du eventuelt skrive en bemærkning eller angive en kontekst for det betjeningspanel, du netop har oprettet. Dette er særlig nyttigt, hvis du har planer om at dele eller downloade dit betjeningspanel, så andre kan se det.

Hvis du vil indsætte en bemærkning, skal du klikke på bemærkningsikonet over betjeningspanelet. Skriv din bemærkning, og klik på Tilføj.

Del dine betjeningspaneler med andre

Betjeningspaneler er synlige for alle, der har adgang til din AdWords-konto, undtagen personer, der har "Kun e-mailadgang". Hvis du vil dele et betjeningspanel med andre brugere (heriblandt brugere, der kun modtager mails), kan du sende dem rapporter via mail.

Sådan deler du dit betjeningspanel:

1. Klik på ikonet for planlægning af mail  over betjeningspanelet.
  2. Angiv mailadresserne for de personer, du vil dele betjeningspanelet med.
  3. Tilføj en bemærkning (valgfrit).
  4. Vælg, hvor ofte du vil dele dit betjeningspanel.
  5. Klik på Del.

Få flere oplysninger om, hvordan du giver adgang til eller fjerner adgang fra din AdWords-konto.

Download

Klik på downloadikonet download icon for at downloade betjeningspanelet. Hele dit betjeningspanel bliver downloadet som PDF-fil (.pdf).

Se historiske data

Dit betjeningspanel viser data i overensstemmelse med det tidsrum, du vælger for hver oversigt. Du kan også ændre den overordnede dato for dit betjeningspanel for at se, hvordan det ville have set ud på en bestemt dag.

Hvis vi f.eks. siger, at dine betjeningspaneler har to oversigter, hvoraf det ene viser CTR-data for alle kampagner på Søgenetværket for de seneste 2 uger, og det andet viser eksponeringsdata for alle displaykampagner for de seneste 4 uger. Hvis du ændrer den overordnede dato for dit betjeningspanel til for 3 måneder siden, kan du se CTR-data for de 2 uger før den dato, du angiver for 3 måneder siden, og eksponeringsstatistikker for 4 uger før den dato, du angiver.

Hvis du vil ændre datoen for betjeningspanelet, skal du klikke på datofeltet og vælge en ny dato.