Opret og rediger betjeningspaneler

Betjeningspaneler udgør en oversigt, hvor du kan gennemgå de overordnede effektivitetsstatistikker for hele din konto.

Med betjeningspaneler indsamler du de mest relevante data, så du hurtigt kan opdage problemer og muligheder for din virksomhed.

Det er nemt at ændre betjeningspaneler, så du har kontrol med, hvilke data der skal inkluderes, og hvilket format de skal ses i. Det er også nemt at dele, downloade og tilføje kommentarer i dine betjeningspaneler, så I kan samarbejde problemfrit om dem.

Bemærk! Der er en maksimumgrænse på ti kort pr. betjeningspanel. Når denne grænse er nået, deaktiveres muligheden for at tilføje bemærkninger, tabeller, diagrammer og oversigter.

Vejledning

Sådan opretter du et kontrolpanel

Sådan opretter du et nyt kontrolpanel:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rapporteringsikonet øverst på din konto.
  3. Vælg Betjeningspaneler.
  4. Klik på plusknappen .

Sådan tilføjer du en oversigt

Betjeningspaneler består af oversigter, som hver repræsenterer præstationsmetrics for dit valg. Når du indsætter en oversigt, kan du trække i oversigtens kanter eller trække hele kortet til en anden placering på dit kontrolpanel.

Sådan indsætter du en oversigt:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rapporteringsikonet , og vælg Betjeningspaneler.
  3. Klik på plusknappen for at oprette et nyt kontrolpanel. Du kan vælge et eksisterende kontrolpanel ved at klikke på et på listen og derefter klikke på Rediger på næste side.
  4. Klik på oversigtsikonet over kontrolpanelet.
  5. Vælg de metrics, du vil inkludere, og vælg en tidsramme. Klik derefter på Næste.
  6. Angiv det filter, du vil tilføje.
  7. Du kan tilpasse, hvilke data der vises i din oversigt. Markér hvert afkrydsningsfelt for at inkludere Sparkline-diagram, Procentvis ændring og Absolut ændring i din oversigt.
  8. Klik på Næste, når du er færdig.
  9. Angiv "Titel" og "Beskrivelse" (valgfrit) for dit diagram eller din tabel.
  10. Klik på Tilføj.

Sådan tilføjer du en tabel eller et diagram

Opret en ny tabel eller et nyt diagram fra bunden ved hjælp af værktøjet til rapportredigering, eller tilføj en gemt tabel eller et gemt diagram.

Opret en ny tabel eller et nyt diagram

1. Klik på ikonet for tabel Table button eller diagram Chart button over kontrolpanelet.
  2. Vælg Opret en ny tabel eller Opret et nyt diagram.
  3. Klik på Næste.
  4. Herefter åbnes værktøjet til rapportredigering, hvor du kan konfigurere din tabel eller dit diagram. Få flere oplysninger
  5. Klik på Føj til kontrolpanel, når du er færdig​.
  6. Navngiv din rapport, og klik på Gem.
  7. Angiv en "Beskrivelse" (valgfrit), og klik på Tilføj.

Tilføj en gemt tabel eller et gemt diagram

1. Klik på ikonet for tabel Table button eller diagram Chart button over kontrolpanelet.
  2. Vælg Vælg en gemt tabel fra værktøjet til rapportredigering eller Vælg et gemt diagram fra værktøjet til rapportredigering.
  3. Vælg en gemt tabel eller et gemt diagram på rullemenuen.
  4. Klik på Næste.
  5. Angiv "Titel" og "Beskrivelse" (valgfrit) for dit diagram eller din tabel.
  6. Klik på Tilføj.

Tilføj en bemærkning

Når du er færdig med at tilføje dine oversigter, kan du eventuelt skrive en bemærkning eller angive en kontekst for det kontrolpanel, du netop har oprettet. Dette er særlig nyttigt, hvis du har planer om at dele eller downloade dit kontrolpanel, så andre kan se det.

Hvis du vil indsætte en bemærkning, skal du klikke på bemærkningsikonet over kontrolpanelet. Skriv din bemærkning, og klik på Tilføj.

Del dine kontrolpaneler med andre

Betjeningspaneler er synlige for alle, der har adgang til din Google Ads-konto, undtagen personer, der har "Kun e-mailadgang". Hvis du vil dele et kontrolpanel med andre brugere (heriblandt brugere, der kun modtager mails), kan du sende dem rapporter via mail.

Sådan deler du dit kontrolpanel:

1. Afslut redigeringen af dit kontrolpanel, og klik på Gem.
  2. Klik på ikonet for planlægning af mail  over kontrolpanelet.
  3. Angiv mailadresserne for de personer, du vil dele kontrolpanelet med.
  4. Tilføj en bemærkning (valgfrit).
  5. Vælg, hvor ofte du vil dele dit kontrolpanel.
  6. Klik på Del.

Få flere oplysninger om, hvordan du giver adgang til eller fjerner adgang fra din Google Ads-konto.

Download

Klik på downloadikonet download icon for at downloade kontrolpanelet. Hele dit kontrolpanel bliver downloadet som PDF-fil (.pdf).

Se historiske data

Dit kontrolpanel viser data i overensstemmelse med det tidsrum, du vælger for hver oversigt. Du kan også ændre den overordnede dato for dit kontrolpanel for at se, hvordan det ville have set ud på en bestemt dag.

Hvis vi f.eks. siger, at dine kontrolpaneler har to oversigter, hvoraf det ene viser CTR-data for alle kampagner på Søgenetværket for de seneste 2 uger, og det andet viser eksponeringsdata for alle displaykampagner for de seneste 4 uger. Hvis du ændrer den overordnede dato for dit kontrolpanel til for 3 måneder siden, kan du se CTR-data for de 2 uger før den dato, du angiver for 3 måneder siden, og eksponeringsstatistikker for 4 uger før den dato, du angiver.

Hvis du vil ændre datoen for kontrolpanelet, skal du klikke på datofeltet og vælge en ny dato.