Configurar la inserció de paraules clau per al text d'un anunci

La inserció de paraules clau pot ajudar a millorar la rellevància dels anuncis per als clients potencials actualitzant els anuncis automàticament amb les paraules clau del grup d'anuncis que n'han activat la publicació. Més informació sobre la inserció de paraules clau per al text d'un anunci

Aquest article explica les dues maneres diferents que teniu per afegir el codi d'inserció de paraules clau al títol de l'anunci, a les línies de descripció o als camps de l'URL: el mètode guiat i el mètode manual.

Abans de començar

Seguiu algunes d'aquestes pràctiques recomanades a fi de configurar la inserció de paraules clau per al text de l'anunci:

sí, confirmat Agrupeu les paraules clau de manera lògica pel que fa al grup d'anuncis, utilitzeu un grup d'anuncis per tema de creativitat i utilitzeu la inserció de paraules clau dinàmica a fi d'inserir la paraula clau en una creativitat d'anunci rellevant.

sí, confirmat Utilitzeu la inserció de paraules clau amb grups d'anuncis que continguin paraules clau relacionades amb els tipus de productes o serveis, amb les ubicacions i amb combinacions de totes dues coses.

sí, confirmat Assegureu-vos que els anuncis estiguin ben estructurats i segueixin les directrius gramaticals i d'estil correctes després d'inserir les paraules clau.

sí, confirmat Vinculeu la inserció de paraules clau amb un missatge de marca i una crida a l'acció convincents.

sí, confirmat Utilitzeu només les variants de les paraules clau que vulgueu inserir. Tots els tipus de concordança de paraules clau són aptes per trobar coincidències amb variants semblants, de manera que no cal que inclogueu, per exemple, paraules clau mal escrites o variants d'ordre no gramatical. Més informació sobre les variants semblants de paraules clau

sí, confirmat Assegureu-vos que els anuncis compleixin les polítiques de publicitat després d'inserir les paraules clau.

Instruccions

Com es pot utilitzar el mètode guiat per configurar la inserció de paraules clau

1. En introduir el text de l'anunci, escriviu una clau ("{}") i seleccioneu Inserció de paraules clau al menú desplegable.
  2. A la secció "Text predeterminat", escriviu la paraula o les paraules que vulgueu que es mostrin en cas que el text no es pugui substituir per una paraula clau.
  3. Trieu de quina manera voleu que s'utilitzin les majúscules a les paraules clau:
    • Majúscules a l'inici de cada paraula: la primera lletra de cada paraula clau s'escriurà en majúscula. Per exemple, "Xocolata Negra".
    • Majúscules a l'inici de frase: només s'escriurà en majúscula la primera lletra de la primera paraula clau. Per exemple, "Xocolata negra".
    • Minúscules: no s'escriurà cap paraula en majúscules. Per exemple, "xocolata negra".
  4. Feu clic a Estableix.

Com es pot utilitzar el mètode manual per configurar la inserció de paraules clau

1. A l'hora d'introduir el text de l'anunci, escriviu {keyword:text predeterminat} al lloc en què vulgueu que s'inclogui la paraula clau. En comptes de "text predeterminat", escriviu la paraula o les paraules que voleu que es mostrin quan el text no es pugui substituir per una paraula clau.
  2. Canvieu les majúscules de keyword en funció de com vulgueu que es mostri el text de la paraula clau,
Sintaxi de la paraula clau Exemple de paraula clau mostrada
keyword "xocolata negra"
Keyword "Xocolata negra"
KeyWord "Xocolata Negra"
KEYWord "XOCOLATA de Catalunya"
KeyWORD "Xocolata Feta A CATALUNYA"
  1. Assegureu-vos que el text predeterminat sigui prou curt perquè l'anunci no superi els límits de caràcters.
  2. Eviteu incloure caràcters especials, com ara "é", a l'URL visible o a l'URL de la pàgina de destinació.
  3. Deseu l'anunci seguint el procediment habitual.

Com es pot corregir un problema d'inserció de paraules clau

Aquests són alguns dels motius habituals pels quals pot ser que no us funcioni la inserció de paraules clau:

• Massa caràcters: els anuncis no poden tenir més de 30 caràcters en cada títol, més de 90 caràcters a la línia de descripció ni més de 15 caràcters al camí de l'URL. Més informació sobre el límit de caràcters per als anuncis de text
  • Manca de sentit: les paraules clau inserides han de tenir sentit dins del context.
  • Gramàtica incorrecta: assegureu-vos que les paraules clau concordin sintàcticament amb la resta del text.
  • Paraules mal escrites: segons les polítiques de publicitat de Google, no es permeten faltes d'ortografia al text de l’anunci. La inserció de paraules clau pot corregir automàticament els errors ortogràfics o mostrar el text d'anunci predeterminat per a les paraules clau que estan mal escrites. Per exemple, "xocoolata" podria ser una paraula clau adequada, però s'inseriria com a "xocolata" en fer servir la inserció de paraules clau.
  • Error de funcionament de la pàgina de destinació: assegureu-vos que l'URL de la pàgina de destinació sigui compatible amb la funció de text dinàmic. Si no és així, no utilitzeu la inserció de paraules clau per a l'URL de la pàgina de destinació.
  • Contingut sexual: no es pot utilitzar la inserció de paraules clau per a contingut sexual o que promocioni l'assistència sanitària.
  • Anuncis dinàmics de cerca: la inserció de paraules clau no està disponible per als anuncis dinàmics de cerca perquè no fan servir la segmentació per paraules clau. Si heu configurat la inserció de paraules clau amb aquest tipus d'anuncis, el text predeterminat corresponent s'inclourà a la descripció de l'anunci.
  • Marques comercials: les marques comercials restringides d'acord amb la nostra política de marques comercials no s'inseriran al text de l'anunci.
Inserció de paraules clau i recomanació d'afegir paraules clau noves: en aplicar paraules clau recomanades a la recomanació Afegiu paraules clau noves, sou responsable de garantir que els anuncis compleixin les polítiques de publicitat un cop inserides les paraules clau.