Vejledning i tilmelding til Google Ads

Konfigurer fakturering, og start med at vise annoncer

For at fuldende tilmeldingsprocessen og dermed vise din annonce til potentielle kunder, skal du indsende gyldige faktureringsoplysninger. Husk! Du bliver ikke debiteret, før din annonce bliver vist og får det første klik. Du kan til enhver tid redigere dine faktureringsoplysninger, når du er logget ind på din nye konto.

Sådan fungerer Google Ads-fakturering

De fleste annoncører betaler for Google Ads via automatiske betalinger. Med automatiske betalinger debiteres du først, når der er påløbet annonceringsomkostninger. Du faktureres med andre ord ikke på forhånd. Google debiterer dig automatisk 30 dage efter din seneste automatiske debitering, eller når du har nået et foruddefineret beløb (også kaldet faktureringsgrænsen), alt efter hvad der indtræffer først. Du kan også til enhver tid foretage manuelle betalinger for at holde styr på dine omkostninger.

Grænse og betalingsgrænser for første dag i måneden

Der er forskellige måder at betale for Google Ads på, afhængig af din valuta og det land din virksomhed er registreret i. Du kan se, hvilke muligheder du har, i vores søgevindue for betalingsmuligheder.

Google Ads logo  Opret en Google Ads-konto

Det ser ud til, at du ikke har en konto endnu. Du kan enten oprette en konto selv nedenfor eller få gratis, personlig support fra en Google Ads-ekspert.

Start nu

Vejledning

1. Når du har gennemgået din annonce og dine kampagneindstillinger, skal du klikke på rullemenuen Faktureringsland og vælge det land eller det område, hvor din faktureringsadresse er beliggende. Faktureringslandet er afgørende for, hvilke faktureringsmuligheder der er tilgængelige for dit sted og din valuta. Hvis du vælger dit faktureringsland og ikke bliver bedt om at indtaste dine faktureringsoplysninger, skal du indtaste dine faktureringsoplysninger i Google Ads, når du er færdig med at oprette din konto. Annoncen kan ikke vises, før du har gjort dette.
  2. Sørg for, at den korrekte tidszone er valgt. Hvis det ikke er tilfældet, skal du klikke på rullemenuen for at ændre den. Dine rapporter, statistikker og fakturering bliver alle påvirket af den tidszone, du vælger, så vær omhyggelig, når du vælger.
  3. Hvis du har en kampagnekode (også kaldet kupon), skal du indtaste koden i feltet "Introduktionstilbud" og klikke på Anvend.
  4. Din "kontotype" skifter som standard til "Organisation", men du kan ændre den til "Enkeltperson", hvis det er nødvendigt af skattemæssige årsager i dit land.
  5. Angiv faktureringsnavn og -adresse for denne konto. Disse oplysninger vises på dine faktureringsdokumenter.
  6. Angiv navn, telefonnummer og e-mailadresse på kontoens primære kontaktperson. Vi kontakter denne person vedrørende eventuelle faktureringsspørgsmål.
  7. Angiv oplysninger om den betalingsmetode, du vil bruge til denne konto, f.eks. et kredit- eller betalingskort.
  8. Markér afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkårene og betingelserne for Google Ads.
  9. Klik på Færdiggør og opret annoncen.

Tillykke med, at du har taget dit første skridt mod at nå ud til nye kunder online! Det tager cirka en dag at godkende din annonce. Herefter kan din blive vist til potentielle kunder.

Tip!

Det er spændende at se din annonce online, men du skal ikke prøve at søge efter den på Google. Du kan bruge værktøjet til forhåndsvisning og diagnose af annoncer i Google Ads til at se en forhåndsvisning af annoncen og identificere de søgeord, der aktiverer visning af din annonce. Du behøver ikke at indsnævre din effektivitetsstatistik i denne forbindelse.  Få flere oplysninger om, hvordan du finder din annonce på Google.

Nu er det tid til at tage de næste trin hen imod at sikre, at du får mest muligt ud af dit annonceringsbudget. Vi har gjort det nemt med en trinvis vejledning, der er udviklet til at hjælpe dig med at oprette en effektiv kampagne, der når ud til de rigtige kunder på det helt rigtige tidspunkt.

FØLG GUIDE