Registreringsveiledning for Google Ads

Opprett en Google Ads-konto: Slik registrerer du deg

Registrer deg for Google Ads og nå ut til nye kunder med nettannonser som er skreddersydd etter bedriftens budsjett og forretningsmål. I denne tredelte veiledningen forklarer vi hvordan du oppretter en Google Ads-konto og konfigurerer din første annonsekampanje.

Før du begynner

Bedriften din må ha en e-postadresse og et nettsted for at du skal kunne opprette en Google Ads-konto. Selv om bedriften ikke har noe nettsted, kan du fortsatt annonsere med Google, ved hjelp av AdWords Express – Googles enkle løsning for annonsering på nettet. Opprett den første annonsen på bare 15 minutter.

REGISTRER DEG FOR ADWORDS EXPRESS
          REGISTRER DEG FOR GOOGLE ADS

Om bedriften din

Først må du gi oss litt basisinformasjon om bedriften din, slik at vi kan tilpasse kontokonfigureringen etter denne.

Veiledning

1. Oppgi e-postadressen du vil bruke ved pålogging til den nye Google Ads-kontoen din. Hvis du allerede har en Google-konto (du bruker mao. andre Google-produkter, f.eks. Gmail), bruker du Gmail-adressen din.

Tips

Vil du at flere personer skal ha tilgang til den nye Google Ads-kontoen? I så fall kan du invitere disse etter at du har opprettet kontoen og logget på Google Ads. Finn ut mer om hvordan du gir andre tilgang til Google Ads-kontoen din.

2. Skriv inn nettstedsadressen for bedriften du vil annonsere for.
  3. Klikk på Fortsett.
  4. Logg på den eksisterende Google-kontoen din, eller opprett en ny.

• Hvis du allerede har en Google-konto (du bruker mao. andre Google-produkter, f.eks. Gmail), må du oppgi e-postadressen og passordet for Google-kontoen din og så klikke på Logg på.
    • Hvis du ikke har Google-konto fra før, eller om du vil bruke en annen e-postadresse til pålogging, er det bare å klikke på Opprett en konto nederst på siden og følge veiledningen for å opprette og bekrefte den nye Google-kontoen din.

Merknader

• Når du er logget på, kan det hende du blir anbefalt å bruke AdWords Express i stedet for Google Ads. Denne anbefalingen er basert på bedriftsinformasjonen du deler.
      • AdWords Express er en kjapp, enkel løsning for å annonsere med Google. I motsetning til Google Ads administrerer AdWords Express annonsene dine for deg, slik at du kan holde fokus på å oppnå vekst i bedriften og imøtekomme kundenes behov.
      • Hvis du vil bruke AdWords Express fremover, følger du bare fremgangsmåten som vises på siden. Om du foretrekker Google Ads, er det bare å klikke på Bytt til Google Ads og følge veiledningen nedenfor.
      • Er du ikke helt sikker på hvilket alternativ som er best for deg? Se en sammenligning av Google Ads og AdWords Express.

Slik løser du problemer med oppretting av eller pålogging til en Google-konto