Registreringsveiledning for Google Ads

Opprett en Google Ads-konto: Sånn registrerer du deg

Registrer deg for Google Ads for å nå ut til nye kunder med nettannonser skreddersydd etter bedriftens budsjett og forretningsmål. I denne tredelte veiledningen forklarer vi hvordan du oppretter en Google Ads-konto og konfigurerer den første annonsekampanjen.

Før du begynner

Bedriften din må ha en e-postadresse og et nettsted for at du skal kunne opprette en Google Ads-konto. Selv om bedriften ikke har noe nettsted, kan du fortsatt annonsere med Google via Smart-kampanjer, som er standardopplevelsen for nye annonsører i Google Ads. Opprett den første annonsen på bare 15 minutter.

REGISTRER DEG FOR GOOGLE ADS

Om bedriften din

Først må du gi oss litt basisinformasjon om bedriften din, slik at vi kan tilpasse kontokonfigureringen etter denne.

Veiledning

1. Oppgi e-postadressen du vil bruke ved pålogging til den nye Google Ads-kontoen din. Hvis du allerede har Google-konto (du bruker mao. andre Google-produkter, f.eks. Gmail), kan du bruke den aktuelle Gmail-adressen.

Tips

Vil du at flere personer skal ha tilgang til den nye Google Ads-kontoen din? I så fall kan du invitere disse etter at du har opprettet kontoen og logget på Google Ads. Finn ut hvordan du gir andre tilgang til Google Ads-kontoen din.

2. Skriv inn nettadressen for nettstedet til bedriften du vil markedsføre.
  3. Klikk på Fortsett.
  4. Logg på den eksisterende Google-kontoen din, eller opprett en ny.

• Hvis du allerede har en Google-konto (du bruker mao. andre Google-produkter, f.eks. Gmail), må du oppgi e-postadressen og passordet for Google-kontoen din og så klikke på Logg på.
    • Hvis du ikke har Google-konto fra før, eller om du vil bruke en annen e-postadresse til pålogging, er det bare å klikke på Opprett en konto nederst på skjermen og følge veiledningen for å opprette og bekrefte den nye Google-kontoen din.

Sånn løser du problemer med oppretting av eller pålogging til Google-kontoer