Vejledning i tilmelding til Google Ads

Opret en Google Ads-konto: Sådan tilmelder du dig

Kontooprettelse

Tilmeld dig Google Ads for at begynde at nå ud til nye kunder med onlineannoncer, der er skræddersyet til dine virksomhedsmål og dit budget. Denne guide hjælper dig med at oprette en Google Ads-konto og din første annoncekampagne.

Før du begynder

Hvis du vil oprette en Google Ads-konto, skal du have en mailadresse og et website for din virksomhed. Selvom du ikke har et website, kan du stadig annoncere på Google ved hjælp af Smart-kampagner, som er Google Ads-standardoplevelsen for nye annoncører. Du kan også oprette din første annonce på blot 15 minutter.

Bemærk! Nyligt oprettede konti understøtter ikke længere webadresser i kontonavnet.

TILMELD DIG GOOGLE ADS

Vejledning

Google Ads har 2 tilstande, når du opretter en konto. Disse hedder Smarttilstand og Eksperttilstand. Som standard opretter du din konto i Smarttilstand. Hvis du er professionel marketingmedarbejder, kan du dog skifte til Eksperttilstand. Få flere oplysninger om Smarttilstand og Eksperttilstand

Bemærk! Hvis du har oprettet en konto i Smarttilstand, kan du altid skifte til Eksperttilstand. Når du skifter til Eksperttilstand på din konto, kan du dog ikke vende tilbage til Smarttilstand.

Smarttilstand

Når du opretter en konto i Smarttilstand, skal du også oprette din første kampagne.
  1. Log ind på din eksisterende Google-konto, eller opret en ny i Google Ads.
    • Hvis du har en Google-konto i forvejen (dvs. du allerede bruger et andet Google-produkt, f.eks. Gmail), skal du indtaste din Google-e-mailadresse og -adgangskode og derefter klikke på Log ind.
    • Hvis du ikke har en eksisterende Google-konto, eller hvis du vil bruge en anden mailadresse til at logge ind med, skal du klikke på Opret en konto nederst på skærmen og følge vejledningen for at oprette og bekræfte din nye Google-konto.
  2. Konfigurer følgende for at oprette din første kampagne:
    • Kampagnemål
    • Virksomhedsnavn og website
    • Annonce (inklusive overskrifter, beskrivelser og et telefonnummer)
    • Søgeordstemaer
    • Placeringsindstillinger
    • Budget
  3. På den sidste side skal du konfigurere dine faktureringsoplysninger på følgende måde:
    1. Klik på rullemenuen "Faktureringsland", og vælg det land eller område, hvor din faktureringsadresse er beliggende. Faktureringslandet er afgørende for, hvilke faktureringsmuligheder der er tilgængelige for dit sted og din valuta.
    2. Sørg for, at den korrekte tidszone er valgt. Hvis det ikke er tilfældet, skal du klikke på rullemenuen for at ændre den. Dine rapporter, statistikker og fakturering bliver alle påvirket af den tidszone, du vælger, så vær omhyggelig, når du vælger.
    3. Hvis du har en kampagnekode (også kaldet kupon), skal du indtaste koden i feltet "Introduktionstilbud" og klikke på Anvend.
    4. Du bliver bedt om enten at vælge en eksisterende betalingsprofil eller oprette en ny. Din "kontotype" skifter som standard til "Organisation", men du kan ændre den til "Enkeltperson", hvis det er nødvendigt af skattemæssige årsager i dit land.
    5. Angiv oplysninger om den betalingsmetode, du vil bruge til denne konto, f.eks. et kredit- eller betalingskort, PayPal eller bankkonto.
  4. Klik på Send for at oprette din kampagne og fuldføre konfigurationen af din konto.

Når du har oprettet din kampagne og konfigureret din konto, tager det cirka en dag at godkende din annonce. Herefter kan din blive vist til potentielle kunder.

Eksperttilstand

Når du opretter en konto i Eksperttilstand, kan du starte med eller uden en kampagne.
  1. Log ind på din eksisterende Google-konto, eller opret en ny i Google Ads.
    • Hvis du har en Google-konto i forvejen (dvs. du allerede bruger et andet Google-produkt, f.eks. Gmail), skal du indtaste din Google-e-mailadresse og -adgangskode og derefter klikke på Log ind.
    • Hvis du ikke har en eksisterende Google-konto, eller hvis du vil bruge en anden mailadresse til at logge ind med, skal du klikke på Opret en konto nederst på skærmen og følge vejledningen for at oprette og bekræfte din nye Google-konto.
  2. Klik på Skift til Eksperttilstand nederst på siden "Ny kampagne".

Her kan du vælge at oprette din konto med eller uden en kampagne ved at følge en af nedenstående vejledninger:

Med en kampagne

1. Hvis du opretter en konto med en kampagne, skal du konfigurere følgende:
    • Kampagnemål
    • Kampagnetype
    • Kampagneindstillinger og -funktioner, afhængigt af den valgte kampagnetype
    • Annoncegruppe
    • Annonce
    • Fakturering, herunder betalingsmetode
  2. Klik på Send for at oprette din kampagne og fuldføre konfigurationen af din konto.

Uden en kampagne

1. Klik på Opret en konto uden en kampagne for at springe kampagneoprettelsen over.
  2. Bekræft dine virksomhedsoplysninger, herunder faktureringsland, tidszone og valuta.
  3. Klik på Send for at fuldføre kontooprettelsen.

Hvis du vil oprette en kampagne, efter du har oprettet din konto, skal du fortsætte til konfigurationen af din første kampagne.

Tip!

Har du brug for, at flere personer kan få adgang til din nye Google Ads-konto? Du kan invitere dem, når du har oprettet kontoen og logger ind på Google Ads. Få flere oplysninger om adgangsniveauer på din Google Ads-konto

Sådan løser du et problem med at oprette eller logge ind på en Google-konto