Tietoa mobiilisovellusten asennusmainoksista

Mobiilisovelluksen asennusmainokset linkitetään Google Playssa tai Applen App Storessa oleviin sovelluksen tietoihin. Mainoksia voidaan näyttää Googlen haku- ja Display-verkostoissa sekä YouTubessa.

Ennen kuin aloitat

Lisätietoja näistä mainoksista on artikkelissa Tietoja Sovelluskampanjoista.

Oletko valmis mainostamaan sovellustasi? Aloita klikkaamalla tästä.

Näin se toimii

Sovelluksen asennusmainosten avulla käyttäjät voivat asentaa sovelluksesi suoraan mainoksesta. Mainoksen näyttöpaikasta riippuen sen alkuperäistä sisältöä saatetaan täydentää, poistaa tai muokata mainoksen näyttämisen aikana. Näin varmistetaan, että Google Ads näyttää mainoksen käyttäjille parhaalla mahdollisella tavalla, missä ja milloin tahansa he sen näkevätkin.

Sovelluksen asennusmainokset haku- ja Display-verkostossa

• Mainoksen sisältö: Sovelluskuvake, kuvausteksti ja sovelluskaupan tähtiarvio
  • Näkyminen: Googlen haku- ja Display-verkostot
  • Toiminta: Linkki sovelluskauppaan
Välimainokset

Kuvalliset Välimainokset ovat koko ruudun mainoksia, joilla on yleensä suurempi klikkausprosentti kuin Bannerimainoksilla. Niillä voi kuitenkin olla suurempi klikkauskohtainen hinta. Mainokset näkyvät siirryttäessä sovelluksen ruutujen tai sivujen välillä.

• Koot matkapuhelimille: 300 x 250, 320 x 480 ja 480 x 320.
  • Koot tableteille: 1 024 x 768 ja 768 x 1 24.
Bannerimainokset

Bannerimainokset näkyvät pienenä kaistaleena eli bannerina sovelluksen sivun tai ruudun yläosassa. Bannerimainos on mobiililaitteiden yleisin mainosmuoto. Korkean resoluution näyttölaitteita varten voi lähettää kaksi kertaa suurempia kuvia (esimerkiksi 640 x 100 ‑kokoisen kuvan 320 x 50 ‑koon paikkaan). Säädämme kuvaa automaattisesi laitteen kuvapistetiheyden mukaisesti.

• Koot matkapuhelimille ja tableteille: 320 x 50, 468 x 60, 728 x 90 ja 300 x 250.

Sovelluksen asennusmainokset Google Playssa

• Mainoksen sisältö: Sovelluskuvake, sovelluksen nimi, kehittäjän nimi, keskimääräinen tähtiluokitus ja oma tekstisi
  • Näkyminen: Google Playn tietosivut ja hakutulokset
  • Toiminta: Linkki Play Kaupan tietosivulle

Videoita sisältävät Sovelluksen asennusmainokset Display-verkostossa

• Mainoksen sisältö: YouTubesta linkitetty video, teksti, sovelluskuvake, sovelluskaupan teksti ja sovelluskaupan tähtiluokitus
  • Näkyminen: Display-verkoston julkaisijasivustot ja videot
  • Toiminta: Mainos ohjaa käyttäjät asentamaan sovelluksesi suoraan YouTube-sovelluksesta tai linkin kautta sovelluskaupasta. Videon toisto alkaa automaattisesti laitteilla, joissa on Wi-Fi-yhteys. 3G-, 4G- tai LTE-yhteyttä käyttävien on käynnistettävä video klikkaamalla sitä.

Sovelluksen asennusmainokset YouTubessa

• Mainoksen sisältö: YouTubesta linkitetty video, teksti, sovelluskuvake, sovelluskaupan teksti ja sovelluskaupan tähtiluokitus
  • Näkyminen: iOS- ja Android-laitteiden YouTube-sovellukset
  • Toiminta: Linkki sovelluskauppaan

Sovelluksen asennusmainokset Google Discoverissa

Tällä hetkellä saatavilla vain Android-puhelimille, joiden kieliasetukseksi on valittu englanti.
  • Mainoksen sisältö: Nykyisistä mainostiedostoista haettu kuva, kuvailuteksti ja sovelluskaupan tähtiluokitus
  • Näkyminen: Google Discoverin sellaisten käyttäjien syötteet, jotka ovat kiinnostuneita sovellukseesi liittyvistä aiheista
  • Toiminta: Linkki sovelluskauppaan