Om annoncer til installationer af mobilapps

I denne artikel kan du læse flere oplysninger om annoncer til installationer af mobilapps. Disse annoncer linker til din apps fortegnelse på Google Play eller Apple App Store og kan køre på Google Søgenetværket, Google Displaynetværket og YouTube.

Før du begynder

Få flere oplysninger om disse annoncer ved at læse om appkampagner.

Er du klar til at annoncere for din app? Klik her for at få 75 USD, når du bruger 25 USD på appkampagner.

Sådan fungerer det

Annoncer for appinstallation giver brugere mulighed for at installere din app direkte fra din annonce. Alt efter hvor dine annoncer vises, kan oprindeligt indhold tilføjes, fjernes eller ændres i annoncevisningsprocessen. Google Ads gør dette for at sikre, at brugerne får en god oplevelse med din annonce, uanset hvornår og hvor de ser den.

Annoncer for appinstallation på Søge- og Displaynetværket

• Annoncerne kan indeholde følgende: Appikon, beskrivelsestekst og bedømmelsen fra appbutikken
  • Hvor de vises: På tværs af Google Søgenetværket og Google Displaynetværket
  • Hvad de gør: Linker til en appbutik
Mellemliggende annoncer

Dette er fuldskærmsannoncer, der ofte har højere klikrater end bannerannoncer, men de kan have en højere CPC. Disse vises, når nogen skifter mellem skærmbilleder eller sider i en app.

• Størrelser til mobiltelefoner: 300 x 250, 320 x 480 og 480 x 320.
  • Størrelser til tablets: 1024 x 768 og 768 x 1024.
Bannerannoncer

Bannerannoncer vises som en smal stribe eller et "banner" øverst på en appside eller -skærm. Dette er det mest brugte annonceformat til mobilenheder. Du kan uploade billeder i dobbelt størrelse (f.eks. et billede i 640 x 100 til en annonceplads på 320 x 50) til enheder med høj opløsning. Vi justerer automatisk billedet ud fra enhedens pixeltæthed.

• Størrelser til mobiltelefoner og tablets: 320 x 50, 468 x 60, 728 x 90 og 300 x 250.

Annoncer for appinstallation på Google Play

• Annoncerne kan indeholde følgende: Appikon, appnavn, udviklernavn, gennemsnitlig bedømmelse og din tilpassede tekst
  • Hvor de vises: På Google Play-fortegnelser og i søgeresultater
  • Hvad de gør: Linker til en fortegnelse i Google Play

Videoannoncer for appinstallation på Displaynetværket

• Annoncerne kan indeholde følgende: Video fra et YouTube-link, tekst, appikon, appbutiktekst og appbutikbedømmelsen
  • Hvor de vises: På udgiverwebsites og i udgivervideoer på Displaynetværket
  • Hvad de gør: Får brugerne til at installere din app, enten direkte fra YouTube-appen eller ved at linke til appbutikken. Videoen afspilles automatisk på enheder med Wi-Fi-forbindelse. Personer, der bruger 3G-/4G-/LTE-forbindelser, skal klikke på videoen for at afspille den

Annonce for appinstallation på YouTube

• Annoncen kan indeholde følgende: Video fra et YouTube-link, tekst, appikon, tekst til appbutik og bedømmelse fra appbutik
  • Hvor de vises: I YouTube-apps på iOS- og Android-enheder
  • Hvad de gør: Linker til en appbutik