Om annonser i appkampanjer

Med appkampanjer vises annonsene dine i Googles søkenettverk og Displaynettverket (inkludert på Google Play), i andre apper og på YouTube. I disse kampanjene blir annonsene dine generert på bakgrunn av appoppføringen din i Google Play-butikken, et par frittstående tekstlinjer og en valgfri YouTube-videolink. I Google Ads opprettes annonser for appen din ved å kombinere disse enkeltressursene, og annonsene optimaliseres for appinstallasjoner. Finn ut hvordan du lager appkampanjer.

Er du klar til å markedsføre appen din? Klikk her for å få USD 75 i annonsekreditt når du bruker USD 25 på appkampanjer.

Sånn bruker du tekst i annonser

Det viktigste du må merke deg ved disse annonsene, er at hver tekstlinje du skriver inn, må kunne bli vist i en hvilken som helst rekkefølge sammen med den andre teksten, alene eller ikke i det hele tatt. Disse linjene må bestå av under 25 tegn. Her følger et eksempel:

Yes checkmark Fungerer hver for seg Avhengig av hverandre
  • Forslag 1: Begynn å spille i dag
  • Forslag 2: Registrer deg for appen vår

ELLER

• Forslag 1: Registrer deg for appen vår
  • Forslag 2: Begynn å spille i dag
  • Forslag 1: Få den nyeste versjonen
  • Forslag 2: av det beste spillet som finnes

ELLER

• Forslag 1: Av det beste spillet som finnes
  • Forslag 2: Få den nyeste versjonen

Her kan annonsene vises

I appkampanjer brukes det automatisk målretting, så du må velge søkeord eller plasseringer for å angi hvor du vil at annonsene dine skal vises. Hvor mange installasjoner du oppnår med annonsene dine, blir optimalisert i Google Ads gjennom identifisering av hvilke plasseringer annonsene dine sannsynligvis kan oppnå de beste resultatene i. Dette skjer på bakgrunn av appens oppføring i appbutikken.

Sånn brukes elementer for å opprette annonser

I appkampanjer vises annonsene i ulike formater og i forskjellige nettverk. I disse kampanjene blir tilpassingen gjort for deg ved at de enkelte annonseelementene kombineres i den endelige annonsen. I løpet opp mot selve annonsevisningen kan innholdet du oppgir, utelates, beskjæres eller endres. Hvis du ikke selv legger til en video, kan det bli opprettet en for deg. I enkelte tilfeller kan det vises en interaktiv forhåndsvisning eller opplevelse fra appen din. Dette sørger for at brukerne får en flott annonseopplevelse, uansett hvor og når de ser den.

Innstillinger for ekskludering

Når du velger å markedsføre appen din med Google, er du kjent med at appen din kan vises i hvilke som helst av disse annonseformatene og nettverkene. Med appkampanjer tas det hensyn til apper og nettsider du har ekskludert via kontoinnstillingene dine. Finn ut mer om hvordan du ekskluderer apper og nettsider.

Viktig å vite

• Annonsene dine blir ikke oversatt. Derfor må du passe på at språkmålrettingen din samsvarer med språket i annonsene.
  • Ettersom alle annonsene i appkampanjer genereres via Google Ads, kan du ikke se resultater for enkeltannonser. Du finner annonseberegningene og -resultatene i tabellen på Kampanjer-siden.
  • Du trenger ikke å opprette annonsegrupper ettersom hele kampanjen din anses som en annonsegruppe.
  • Du må opprette en separat appkampanje for hver enkelt app du markedsfører.