Om billedannoncer på Displaynetværket

Formålet med Google Displaynetværket er at hjælpe dig med at nå ud til den rette målgruppe. Displaynetværket indeholder mere end to millioner websites, videoer og apps, og der kan vises en lang række forskellige annonceformater og -størrelser. I denne artikel forklarer vi de forskellige typer af annoncer, du kan oprette og vise på Displaynetværket.

Annoncetyper

Responsive displayannoncer

Bemærk! Fra sommeren 2018 vil responsive displayannoncer blive den nye standardannoncetype for Displaynetværket i den nye Google Ads-oplevelse. Disse annoncer indeholder alle funktionerne i responsive annoncer, giver mulighed for flere aktiver af hver type og større kontrol over dine annoncer. Hvis du har responsive annoncer kørende, bliver du bedt om at gemme dem som responsive displayannoncer.

Responsive displayannoncer kan bruges i både almindelige displaykampagner og i Smart-displaykampagner. Derudover kan du knytte din kampagne til et feed til dynamisk remarketing.

Når du opretter en responsiv displayannonce, angiver du op til 5 overskrifter, beskrivelser og logoer samt op til 15 marketingbilleder. Google bruger algoritmer til maskinlæring til at kombinere disse aktiver på et utal af forskellige måder på tværs af internettet og apps og optimerer løbende for at øge effektiviteten. Få flere oplysninger om responsive displayannoncer.

Hvorfor vælge responsive displayannoncer?

Responsive displayannoncer giver dig mulighed for at tilpasse alle aktiver, så de passer til dit brands udseende, samtidig med at du maksimerer din rækkevidde på Google Displaynetværket.

I en analyse af data fra de annoncører, der viser både uploadede displayannoncer og responsive displayannoncer, har Google observeret i gennemsnit 50 % flere konverteringer til en tilsvarende pris pr. anskaffelse (CPA, cost-per-acquisition), når de bruger både responsive displayannoncer og uploadede billedannoncer, end når de kun bruger billedannoncer. Lignende analyser har vist, at responsive displayannoncer med flere forskellige overskrifter, beskrivelser og billeder i gennemsnit får 10 % flere konverteringer til samme CPA sammenlignet med en annonce med et enkelt sæt aktiver.

Responsive annoncer

Størrelsen, udseendet og formatet på responsive annoncer justeres automatisk, så de kan passe til stort set alle annoncepladser. Du kan oprette dem ved at uploade overskrift, beskrivelse, logo og marketingbillede, og så viser Google dine annoncer på Displaynetværket. Bemærk! Responsive annoncer bliver erstattet af responsive displayannoncer fra sommeren 2018.

Uploadede displayannoncer

Du kan også oprette og uploade dine egne annoncer, så du har fuld kontrol over annoncematerialet til dine kampagner på Displaynetværket. Uploadede billedannoncer oprettes uden for Google Ads (f.eks. i Google Web Designer) og kan uploades til Google Ads i flere forskellige filtyper. Du kan også gøre disse annoncer responsive og knytte dem til et feed til dynamisk remarketing. Få flere oplysninger om, hvordan du uploader dine egne displayannoncer

Lysboksannoncer

Lysboksannoncer kan bruges i dine displaykampagner, der er oprettet med målet Produkt- og brandovervejelse. Lysboksannoncer består af kort, der indeholder billeder eller videoer, og brugerne interagerer med disse annoncer ved at klikke på dem og udvide dem. De justeres automatisk i størrelse, når de vises på Displaynetværket, hvilket kan hjælpe dig med at nå ud til en større potentiel målgruppe.

Lysboksannoncer er udviklet til at blive klikket på og udvidet, og derfor reducerer de antallet af tilfældige interaktioner, så annoncørerne får større værdi, og brugerne får en bedre oplevelse. Få flere oplysninger om lysboksannoncer