Tietoja erikoiskampanjatyypeistä

Joskus on tarvetta erikoistyökaluille. Google Adsissa on erilaisia erikoiskampanjatyyppejä, joiden avulla voit tavoittaa asiakkaita.

Tässä artikkelissa käsitellään joitakin erikoiskampanjatyyppejä, jotka on tarkoitettu hieman kokeneemmille Google Ads ‑käyttäjille. Lue lisätietoja yleisistä tavoista mainostaa Google Adsissa.

Vain soitto ‑kampanjat

Hakuverkostokampanjat

Asiakkaat voivat soittaa yritykseesi klikkaamalla vain soitto ‑mainosta. Tällaisissa mainoksissa näkyvä URL-osoite ei siis ohjaa asiakkaita verkkosivustosi aloitussivulle. Vain soitto -mainokset käyttävät useita samoja tietoja kuin puhelulaajennukset. Vain soitto -mainosten otsikkona näkyy yrityksesi puhelinnumero.

Lue lisätietoja vain soitto -mainoksista.

Dynaamiset hakumainokset

Hakuverkostokampanjat

Mainokset kohdistetaan hakuihin käyttämällä verkkosivuston sisältöä avainsanojen sijaan. Dynaamiset hakumainokset näyttävät tekstimainoksilta. Erona on se, että näiden mainosten otsikot luodaan dynaamisesti hakulausekkeen ja verkkosivustosi sisällön perusteella. Lisäksi mainosten aloitussivut valitaan dynaamisesti verkkosivustosi sivujen joukosta.

Lue lisätietoja dynaamisista hakumainoksista.

Mobiilisovelluksen mainoskampanjat

Hakuverkostokampanjat, Display-verkoston kampanjat ja YouTube

Voit mainostaa sovellustasi ja edistää latausten määriä näyttämällä kuva-, video- ja tekstimainoksia haku- ja Display-verkostoissa ja YouTubessa.

Mobiilisovellusten mainostyyppejä:

• mobiilisovelluksen asennusmainokset (myös universaalit sovellusmainokset)
  • mobiilisovelluksen sitouttamismainokset.

Lue lisätietoja mobiilisovellusten mainoksista.

Uudelleenmarkkinointi

Display-verkoston kampanjat

Teksti-, kuva- ja videomainoksia näytetään verkkosivustollasi jo vierailleille käyttäjille, kun he selaavat muita Google Display ‑verkoston sivustoja.

Lue lisätietoja uudelleenmarkkinointikampanjoista.

Shopping

Videokampanjat

Mainokset kannustavat käyttäjiä ostamaan tuotteita linkitetyltä Google Kauppiasportaali -tililtäsi.

Lue lisätietoja TrueView for Shopping -kampanjoista.

Sitouttaminen

Display-verkoston kampanjat

Sitouttamismainoksiin kuuluu interaktiivisia multimediamainoksia, joita näytetään Google Display ‑verkostossa.

Esimerkkejä sitouttamismainoksista:

• lightbox-mainokset
  • osoitettaessa toistettavat mainokset.

Lue lisätietoja sitouttamismainoksista.