Om særlige kampagnetyper

Nogle gange kræver det specialiserede værktøjer at løse en opgave. Google Ads har forskellige typer meget specialiserede kampagner, der kan hjælpe dig med at nå ud til dine kunder.

Denne artikel forklarer nogle af de mere specialiserede kampagnetyper, der normalt bruges af de mere avancerede Google Ads-brugere. Få flere oplysninger om de generelle metoder til annoncering med Google Ads.

Opkaldskampagner

Kampagner på Søgenetværket

Klik på opkaldsannoncer starter et opkald til din virksomhed, i stedet for at den annoncerede webadresse sender kunder til landingssiden på dit website. Opkaldsannoncer bruger mange af de samme oplysninger som opkaldsudvidelser, og virksomhedens telefonnummer vises som annoncens overskrift.

Få flere oplysninger om opkaldsannoncer.

Dynamiske søgeannoncer

Kampagner på Søgenetværket

Annoncerne bruger indholdet på dit website til at målrette søgningerne i stedet for søgeord. Dynamiske søgeannoncer ligner tekstannoncer, men overskrifterne genereres dynamisk ud fra søgeudtrykket og indholdet på dit website, og landingssiderne vælges dynamisk blandt siderne på dit website.

Få flere oplysninger om dynamiske søgeannoncer.

Promovering af mobilapps

Kampagner på Søgenetværket, Displaynetværket og YouTube

Promover din app, og generer appdownloads, ved at vise dine billed-, video- og tekstannoncer på tværs af Søge- og Displaynetværket og på YouTube.

Typer af mobilappannoncer:

• Annoncer for appinstallation (herunder universelle appannoncer)
  • Annoncer for appengagement

Få flere oplysninger om mobilappannoncer.

Remarketing

Kampagner på Displaynetværket

Der vises tekst-, billed- eller videoannoncer til personer, der tidligere har besøgt dit website, når de besøger andre websites på Google Displaynetværket.

Få flere oplysninger om remarketingkampagner.

Shopping

Videokampagner

Annoncer, der opfordrer folk til at købe produkterne på din Google Merchant Center-konto.

Få flere oplysninger om "TrueView til Shopping"-kampagner.

Engagement

Kampagner på Displaynetværket

Engagementsannoncer er en serie af interaktive rich media-annonceformater, der vises på Google Displaynetværket.

Engagementsannoncer omfatter bl.a.:

• Lysboksannoncer
  • Hold musen over for at afspille-annoncer

Få flere oplysninger om engagementsannoncer.