Om særlige kampagnetyper

Nogle gange kræver det specialiserede værktøjer at løse en opgave. Google Ads har forskellige typer meget specialiserede kampagner, der kan hjælpe dig med at nå ud til dine kunder.

Denne artikel forklarer nogle af de mere specialiserede kampagnetyper, der normalt bruges af de mere avancerede Google Ads-brugere. Få flere oplysninger om de generelle metoder til annoncering med Google Ads.

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Opkaldskampagner

Kampagner af typen "Kun Søgenetværket"

Klik på opkaldsannoncer starter et opkald til din virksomhed, i stedet for at den annoncerede webadresse sender kunder til landingssiden på dit website. Opkaldsannoncer bruger mange af de samme oplysninger som opkaldsudvidelser, og virksomhedens telefonnummer vises som annoncens overskrift.

Få flere oplysninger om opkaldsannoncer.

Dynamiske søgeannoncer

Kampagner af typen "Kun Søgenetværket"

Annoncerne bruger indholdet på dit website til at målrette søgningerne i stedet for søgeord. Dynamiske søgeannoncer ligner tekstannoncer, men overskrifterne genereres dynamisk ud fra søgeudtrykket og indholdet på dit website, og landingssiderne vælges dynamisk blandt siderne på dit website.

Få flere oplysninger om dynamiske søgeannoncer.

Promovering af mobilapps

Kampagner af typen "Kun Søgenetværket" og "Kun Displaynetværket" og YouTube

Promover din app, og generer appdownloads, ved at vise dine billed-, video- og tekstannoncer på tværs af Søge- og Displaynetværket og på YouTube.

Typer af mobilappannoncer:

• Annoncer for installationer af mobilapps (herunder annoncer for appkampagner)
  • Annoncer for mobil-appengagement

Vælg "Installation af din mobilapp" eller "Interaktion med din mobilapp" under "Få kunderne til at handle".

Få flere oplysninger om annoncer til mobilapps.

Remarketing

Kampagner af typen "Kun Displaynetværket"

Der vises tekst-, billed- eller videoannoncer til personer, der tidligere har besøgt dit website, når de gennemser andre websites på Google Displaynetværket.

Vælg "Køb på dit website" under "Få kunderne til at handle".

Få flere oplysninger om remarketingkampagner.

Shopping

Videokampagner

Annoncer, der opfordrer folk til at købe produkterne på din Google Merchant Center-konto.

Få flere oplysninger om "TrueView til Shopping"-kampagner.

Engagement

Kampagner af typen "Kun Displaynetværket"

Engagementsannoncer er en serie af interaktive rich media-annonceformater, der vises på Google Displaynetværket.

Engagementsannoncer omfatter bl.a.:

• Lysboksannoncer
  • Hold musen over for at afspille-annoncer

Vælg "Interagerer med dit indhold" under "Påvirk kundeovervejelser".

Få flere oplysninger om engagementsannoncer.