Om spesialiserte kampanjetyper

Av og til trenger du spesialverktøy for å få jobben gjort. Google Ads har ulike typer spesifikke kampanjer for å nå kundene dine.

I denne artikkelen forklares noen av de mer spesialiserte kampanjetypene som generelt brukes av mer avanserte Google Ads-brukere. Finn ut mer om ulike måter å annonsere på ved hjelp av Google Ads.

Oppringingskampanjer

Kampanjer i Søkenettverket

Klikk på oppringningsannonser genererer oppringinger til bedriften din. Kundene blir altså ikke sendt til landingssiden på nettstedet ditt via visningsadressen. Oppringningsannonser bruker mye av den samme informasjonen som anropsutvidelser, og telefonnummeret til bedriften din er oppført som annonseoverskrift.

Finn ut mer om oppringningsannonser

Dynamiske søkeannonser

Kampanjer i Søkenettverket

Annonser målrettes mot søk basert på innholdet på nettstedet ditt – ikke søkeord. Dynamiske søkeannonser ser ut som tekstannonser, men overskriftene er dynamisk generert ut fra søkeuttrykket og innholdet på nettsidene dine, og landingssidene velges ut dynamisk blant sidene på nettstedet ditt.

Finn ut mer om dynamiske søkeannonser.

Markedsføring av mobilapper

«Søke- og Displaynettverk»-kampanjer og YouTube

Markedsfør appen din og få flere til å laste den ned ved å vise bilde-, video- og tekstannonsene dine i hele Søke- og Displaynettverket og på YouTube.

Typer mobilappannonser:

• Installasjonsannonser for mobilapper (inkludert universelle appannonser)
  • Engasjementsannonser for mobilapper

Finn ut mer om mobilappannonser.

Remarketing

Kampanjer i Displaynettverket

Tekst-, bilde- og videoannonser vises for folk som allerede har besøkt nettstedet ditt, når de surfer på andre nettsteder i Google Displaynettverk.

Finn ut mer om remarketingkampanjer.

Shopping

Videokampanjer

Annonser med oppfordringer til å kjøpe produkter fra den tilknyttede Google Merchant Center-kontoen din.

Finn ut mer om «TrueView for Shopping»-kampanjer.

Engasjement

Kampanjer i Displaynettverket

Engasjementsannonser er et utvalg interaktive, rich media-annonseformater som vises i Google Displaynettverk.

Eksempler på engasjementsannonser:

• lysboksannonser
  • hover-to-play-annonser (annonser som spilles av ved berøring)

Finn ut mer om engasjementsannonser.