Kampanjatyypin vaihtaminen

Tässä artikkelissa käsitellään kampanjatyyppien vaihtamista.

Toimintaperiaate

Kampanjatyypin vaihtaminen voi vaikuttaa kampanjasi tehokkuuteen ja mainosten näyttämiseen, tai se voi piilottaa ja poistaa käytöstä joitakin ominaisuuksia. Näiden ongelmien välttämiseksi olemme poistaneet uudesta Google Adsista mahdollisuuden vaihtaa kampanjatyyppiä.

Jos haluat muuttaa sitä, missä mainoksiasi voidaan näyttää, luo uusi kampanja ja valitse sille jokin toinen kampanjatyyppi. Jos sinulla on Haku-, Video- tai Shopping-kampanja, muuta kampanjan verkostoasetuksia.

Näin muutat kampanjasi verkostoasetuksia

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa sivuvalikosta Asetukset.
  3. Klikkaa muokattavan kampanjan nimeä.
  4. Laajenna Verkostot-osio klikkaamalla sitä.
  5. Valitse asetukset ja valitse Tallenna.

Vinkki

Haluatko käyttää ominaisuutta, joka ei ole käytettävissä nykyisessä kampanjatyypissä? Tässä tapauksessa voit luoda uuden kampanjan ja valita sille haluamasi kampanjatyypin. Tämän jälkeen voit tuoda aiemmin luodut mainosryhmäsi uuteen kampanjaan Google Ads Editorissa. Lue lisää Google Ads Editorin käyttämisestä.