Canviar el tipus de campanya

No podeu canviar la campanya a un altre tipus de campanya un cop s'hagi creat. Si voleu ajustar on es poden mostrar els anuncis, creeu una campanya amb un tipus de campanya diferent.

En el cas de les campanyes de cerca, de vídeo i de compres, canvieu la configuració de xarxa de la campanya, que també afecta els llocs en què es pot mostrar l'anunci. Per exemple, podeu activar la campanya de cerca perquè mostri anuncis a la Xarxa de Display.

Com es pot canviar la configuració de xarxa de la campanya

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú esquerre, feu clic a Campanyes.
  3. Feu clic al nom de la campanya per a la qual vulgueu actualitzar la configuració de xarxa.
  4. Al menú esquerre, feu clic a Configuració.
  5. Feu clic a la secció "Xarxes" per desplegar-la.
  6. Trieu la configuració que vulgueu i feu clic a Desa.

Consell

Voleu fer servir una funció que no està disponible per al tipus de campanya que utilitzeu actualment? Podeu crear una campanya del tipus adequat i després importar-hi els grups d'anuncis que ja teniu mitjançant Google Ads Editor. Més informació sobre com es pot utilitzar Google Ads Editor