Om kampagner af typen "Kun Søgenetværket"

Denne artikel gælder for den forrige AdWords-oplevelse. Find ud af, hvilken AdWords-oplevelse du bruger. Læs artiklen Om kampagner på Søgenetværket i den nye AdWords-oplevelse, hvis du bruger den nye AdWords-oplevelse.

Annoncer i en kampagne af typen "Kun Søgenetværket" vises i nærheden af Google-søgeresultater og på andre Google-websites, når folk søger efter termer, der er relevante for din annonces søgeord. Lad os f.eks. sige, at du er leder på en lokal musikskole. En kampagne af typen "Kun Søgenetværket" giver dig mulighed for at vise dine tekstannoncer til kunder med stort potentiale, præcis når de søger efter "guitarundervisning".

I denne artikel forklarer vi, hvordan kampagner af typen "Kun Søgenetværket" fungerer.

Sådan fungerer det

Annoncer matches med søgeresultatsider ud fra de ord eller udtryk, som en person søger efter. Eksempelvis kan en søgning på Google efter "reparation VVS" vise en annonce, der bruger dette udtryk som et søgeord.

Kampagnetypen "Kun Søgenetværket"

Kampagner af typen "Kun Søgenetværket" fokuserer som regel på at få personer til at udføre en bestemt handling, f.eks. klikke på din annonce eller ringe til din virksomhed. Kampagnerne viser annoncer til personer, der aktivt søger oplysninger. Når en person bevidst søger efter et produkt eller en tjeneste som din, øger det sandsynligheden for, at de finder din annonce interessant og klikker på den.

En kampagne af typen "Kun Søgenetværket" kan være en god mulighed for dig, hvis du opfylder et eller flere af følgende kriterier:

• Du vil have dine annoncer vist i nærheden af Google-søgeresultater
  • Du vil kun nå ud til kunder, der søger efter lige netop dine produkter eller tjenester

Undertyper af kampagnen "Kun Søgenetværket"

Begge undertyper af kampagnetypen "Kun Søgenetværket" gør det muligt at vise søgeordsmålrettede tekstannoncer på Google Søgenetværket.

Kun Søgenetværket (Standard)

Tilgængelige funktioner

• Grundlæggende målretning efter sted
  • Grundlæggende indstillinger for budgivning og budget
  • Almindelige annonceudvidelser, der indeholder telefonnummer, webadresse, placering eller link til et socialt netværk
  • Målretning efter sprog

Ikke-tilgængelige funktioner

• Avancerede sociale og eksperimentelle indstillinger
  • Valgmuligheder for annonceplanlægning og annonceleveringsmetode
  • Avancerede placeringsmuligheder
  • Mobilappudvidelser
  • Avancerede søgeordstyper
  • Ekskluderinger af IP-adresser
  • Dynamiske sporingswebadresser
  • Remarketinglister til søgeannoncer

Kun Søgenetværket (Alle funktioner)

Alle standardindstillinger samt annonceleveringsmetoder og alle annonceudvidelser. Få flere oplysninger om annonceudvidelser.

Særlige kampagner af typen "Kun Søgenetværket"