Få flere kunder ved at bruge Google Ads

Onlineannoncering giver dig mulighed for at målrette dine annoncer, så de kun vises for relevante personer. Når du annoncerer online med Google Ads, kan du bruge forskellige målretningsmetoder til at nå ud til potentielle kunder, når de søger efter dine produkter eller tjenester.

Search advertising process

Nå dine marketingmål

Udnyt de forskellige annonceformater og funktioner til at skræddersy dine annoncer til dine forskellige forretningsmål. Du kan f.eks. føje knappen "Ring" til dine annoncer for at få flere telefonopkald eller bruge videoannoncer til at fremhæve dit brand. Her er nogle typiske marketingmål, der kan passe til dig:

• Foretag en handling på dit website
  • Besøg din butik
  • Ring til din virksomhed
  • Installer din app

Målret dine annoncer ved hjælp af søgeord

Når du annoncerer ud for søgeresultaterne på Google Søgenetværket, vælger du søgeord, der kan hjælpe dig med at målrette dine annoncer mod personer, der søger efter relaterede termer. Du kan også vælge kun at vise dine annoncer på bestemte tidspunkter på dagen og angive et sted og et sprog.

Indskrænk din målgruppe

Når du annoncerer på websites og i mobilapps, der viser Google-annoncer (kaldes for Google Displaynetværket), og på YouTube, kan du indsnævre målgruppen yderligere ved at vælge personernes alder, de typer websites, de besøger, og deres interesseområder.

Du betaler kun for resultater

Du beslutter, hvor meget du ønsker at bruge, og du betaler kun, når der er nogen, der interagerer med din annonce, f.eks. ved at klikke på din tekstannonce eller se din videoannonce. Du baserer dine bud på det, der passer bedst til din virksomhed.

Mål din annonceeffektivitet

Du kan hurtigt spore din annonces effektivitet og nemt foretage ændringer for at forbedre resultaterne.

Annoncér på tværs af platforme

Nå ud til kunderne, uanset om de bruger en computer, en tablet, en mobiltelefon eller har åbnet en app.

Se, hvordan andre virksomheder har brugt Google Ads til at finde nye kunder.

Opret en Google Ads-konto allerede i dag, og følg denne guide.

Tilmeld dig