Løs de problemer med uploadede annoncer, der henvises til i fejlmeddelelser

Når du uploader annoncemateriale i Google Ads, vises der muligvis en fejlmeddelelse. I de fleste situationer kan problemet løses ved at redigere filen og gemme den igen. Du kan derefter prøve at uploade filen igen.

Tjek dine annoncer ved hjælp af Google Ads HTML5-validatoren.

I denne artikel får du hjælp til at løse de problemer, der er relateret til de konkrete fejlmeddelelser, der muligvis vises, når du forsøger at uploade annoncemateriale. Du kan få udførlige oplysninger om de krav, der stilles, på siden med vores politik vedrørende billeder.

Bemærk! Når du uploader en ny tilpasset dynamisk annonce, skal du sikre dig, at den relevante type (dynamisk) og virksomhedstype er angivet. Annoncematerialets virksomhedstype skal matche kampagnen. Du kan få flere oplysninger om dit feed på siden Kampagneindstillinger. Tilpassede dynamiske annoncer kan kun oprettes i Google Web Designer.

Du skal også sikre dig, at din annonce er designet til at vise et eller flere produkter, men ikke et bestemt antal produkter (f.eks. 2 eller 3), da Google kun kan garantere, at der bliver vist et eller flere produkter, når der bruges dynamisk remarketing.

Bemærk! Denne artikel gælder ikke for HTML5-annoncer til appkampagner.

HTML5-annoncer

Annoncen indeholder en filtype, der ikke understøttes. Du kan løse problemet ved at fjerne eventuelle filtyper, der ikke understøttes.

Prøv følgende for at finde ud af, om din .ZIP-fil indeholder en filtype, der ikke understøttes:

1. Åbn .ZIP-filen ved at dobbeltklikke på den.
  2. I den mappe, der åbnes, skal du kontrollere, at alle filer er af en understøttet filtype: .CSS, .JS, .HTML, .GIF, .PNG, .JPEG og .SVG. Hvis du finder filer, der ikke understøttes, skal de fjernes.
  3. Når du er klar til at gemme den opdaterede version, skal du markere alle filerne i mappen og klikke på Fil > Komprimer elementer.
  4. Hvis din mappe ikke zippes korrekt, kan det være, fordi du har komprimeret mappen. Sørg for at markere alle elementer, men ikke hele mappen.
Filen med din annonce er for stor. Upload en annonce på under 150 kB.
Bemærk, at de 150 kB gælder for alle filer i din .ZIP-fil. Du kan tjekke dine filers størrelse ved at markere dem og vælge Fil > Hent oplysninger eller Fil > Egenskaber afhængigt af computertypen. I pop op-vinduet kan du se størrelsen i kB.
Den annonce, som du har uploadet, indeholder en filsti eller et filnavn med andre tegn end bogstaver, tal, punktum (.), bindestreg (-) og understregning (_)

Prøv følgende for at finde ud af, om din .ZIP-fil indeholder filnavne med tegn, der ikke understøttes:

1. Åbn .ZIP-filen ved at dobbeltklikke på den.
  2. Kontrollér, at alle filnavne i den mappe, der åbnes, kun indeholder understøttede tegn: Bogstaver, tal, punktum (.), bindestreg (-) og understregning (_). Omdøb eventuelle filer med navne, der indeholder andre tegn end de understøttede. Hvis der er undermapper i din .ZIP-fil, skal du også sørge for at åbne dem og kontrollere filerne.
  3. Når du er klar til at gemme den opdaterede version, skal du markere alle filerne i mappen og klikke på Fil > Komprimer elementer.
  4. Hvis din mappe ikke zippes korrekt, kan det være, fordi du har komprimeret mappen. Sørg for at markere alle elementer, men ikke hele mappen.
Den annonce, du har uploadet, indeholder HTML5-kode, som ikke opfylder kravene i Google Ads-politikkerne.

Du kan løse problemet ved at søge efter ovennævnte ikke-understøttede tags i annoncematerialekoden. Du er nødt til at kontrollere og slette tags i samtlige filer i din ZIP-fil.

I mange tilfælde skyldes problemet .SVG-tags, der ikke understøttes. I så fald skal du søge i annoncematerialekoden efter tags, der ikke er med i en af de understøttede kategorier (containerelementer, gradueringselementer og grafikelementer). Få flere oplysninger om, hvilke kategorier de forskellige understøttede tags tilhører.

Din HTML5-annonce mangler en primær HTML-fil. Sørg for, at der er en .HTML-fil med et annoncestørrelsestag i din HTML5-annonce, og prøv igen. Et annoncestørrelsestag ser således ud:<meta name=”ad.size” content=”width=300,height=250”>.

Primære .HTML-filer indeholder et annoncestørrelsestag såsom <meta name="ad.size" content="width=300,height=250">.

1. Åbn din .HTML-fil, og søg efter metatagget for annoncestørrelse. Hvis du finder det, skal du sikre dig, at det er inden for <head>-tagget, og at <head>-sætningen afsluttes med et </head>.
  2. Erstat anførselstegn manuelt, da kopiering og indsætning kan resultere i en fejl (accepteres ikke i Google Ads).
  3. Denne fejl kan også forekomme, når du forsøger at uploade filer fra DCLK Studio. Disse filer accepteres ikke af Google Ads og kan ikke uploades. DCLK-filer skal overføres via 3PAS som normalt.
Din HTML5-annonce henviser til et aktiv, vi ikke kan finde i din .ZIP-fil.

Sørg for, at filnavnene på samtlige filer i din .ZIP-fil er helt identiske med de navne, der er anført i referencefilen.

Hvis en af filerne i din .ZIP-fil eksempelvis har navnet sti/til/eksempel/aktiv, mens der i HTML-filen henvises til sti/til/eksempel/aktiv2, er Google Ads ikke i stand til at finde den pågældende fil.

Du kan løse problemet ved at sammenligne ovennævnte filnavn med hver eneste fil i HTML5-koden. Hvis der ikke er fuldstændig overensstemmelse, skal du rette referencen.

HTML5-annoncen indeholder flere afslutninger

Google Ads tillader ikke flere afslutninger. Fjern flere afslutninger, og prøv at uploade annoncerne igen.

Din HTML5-annonce henviser til et aktiv, der ikke findes i din ZIP-fil. Sørg for, at din ZIP-fil kun henviser til interne aktiver

Du kan kun henvise til filer, der findes i din uploadede ZIP-fil, og ovennævnte fil findes ikke i den. Før du kan fortsætte, skal du fjerne alle referencer i din HTML-fil til aktiver uden for ZIP-filen.

Det aktiv, der er angivet i fejlmeddelelsen, kan ikke findes i din ZIP-fil. Du skal også fjerne alle referencer til den pågældende fil. Kun følgende eksterne referencer er tilladt:

• Google Fonts
  • Google-hostet jQuery
ZIP-filen kan ikke behandles, da selve filen eller en af filerne i den er ødelagt

Prøv følgende for at løse problemet med ødelagte filer i din ZIP-fil:

1. Åbn ZIP-filen ved at dobbeltklikke på den.
  2. Åbn hver eneste fil i den mappe, der åbnes, og gem den igen.
  3. Når du er klar til at gemme den opdaterede version, skal du markere alle filerne i mappen og klikke på Fil > Komprimer elementer.
  4. Hvis din mappe ikke zippes korrekt, kan det være, fordi du har komprimeret mappen. Sørg for at markere alle elementer, men ikke hele mappen.
Din HTML5-annonce modificerer klikegenskaber, der ikke understøttes
Brug af berøringsområdet i HTML5-annoncer, der er oprettet i Google Web Designer, og brugen af JavaScript Exitapi.exit() i annoncer, der er oprettet i andre værktøjer, understøttes ikke.
Hvis din HTML5-annonce er oprettet i Google Web Designer, skal du slette berøringsområdekomponenten.
Ændringerne påvirker ikke dynamiske remarketingannoncer, der er oprettet i Google Web Designer (GWD), så for disse annoncer behøver du ikke at fjerne berøringsområdet og genuploade.
Hvis din HTML5-annonce er oprettet i andre værktøjer, skal du fjerne ExitApi-scriptet fra <head>-sektionen i din index.html-fil.
  • <script src="https://tpc.googlesyndication.com/pagead/gadgets/html5/api/exitapi.js"></script>

Når du har fjernet dette scripttag, kan der klikkes på hele din annonce. Du kan lade knappen være, men alle klik på annoncen fører brugeren til landingssiden.

Fjern din onclick-hændelse for at kalde ExitAPI.exit fra din index.html-fil.

• Eksempel: <button onclick="ExitApi.exit()">

Din HTML5-annonce kunne ikke uploades. Din konto understøtter ikke HTML5-annoncer

Krav til brug af HTML5-annoncer

Du bør kunne få adgang til HTML5-annoncer på din Google Ads-konto, når din konto opfylder følgende krav:

• Kontoen har været aktiv i mere end 90 dage.
  • Kontoen har et samlet forbrug set over hele dens levetid på over 9.000 USD.
  • Kontoen har en god historik mht. overholdelse af politikker.

Husk! Overholdelse af ovenstående krav er ikke nogen garanti for, at der er adgang til brug af HTML5-annoncer.

Hvis HTML5-annoncer ikke er tilgængelige på din konto, kan du anmode om adgang ved at udfylde formularen Anmod om HTML5-adgang. Inden du indsender din anmodning, skal du sikre dig, at din konto opfylder nedenstående kriterier for kvalifikation. Du får en statusopdatering via mail inden for syv hverdage efter datoen for indsendelse af ansøgningen.

• Kontoen har en god historik mht. overholdelse af politikker.
  • Kontoen har en god betalingshistorik.
  • Det samlede forbrug i hele kontoens levetid er over 1.000 USD (eller et tilsvarende beløb i lokal valuta).

For at sikre, at du fortsat har adgang til brug af HTML5-annoncer, skal du sørge for ikke at overtræde vores politikker og opretholde en god historik med hensyn til overholdelse af politikker.

Mens du venter på godkendelse af din ansøgning, kan du bruge andre muligheder, f.eks. uploadede AMP HTML-annoncer eller responsive displayannoncer.

Sørg for at overholde specifikationerne for displayannoncer.

Den uploadede .ZIP-fil understøttes ikke. Upload annoncer, der ikke er knyttet til et feed

Når du modtager denne fejlmeddelelse, skal du følge nedenstående trin:
  1. Kontrollér, om dette er den rette kampagne til denne annonce.
    • Hvis dette er den rette annonce og den rette kampagne, skal du linke kampagnen til et feed
  2. Hvis dette ikke er den rette kampagne eller annonce:
    • Rette annonce: Upload denne annonce til en kampagne, der er knyttet til et feed
    • Rette kampagne: Upload en annonce, der ikke er knyttet til et feed til denne kampagne

Der er ingen tekst i annoncematerialet

Der skal bruges UTF-8 til alle ikke-ASCII-tegn.

Der kan ikke klikkes videre fra forhåndsvisningen.

• En fuldt funktionsdygtig forhåndsvisning er kun tilgængelig via linket "Se annoncen i fuld størrelse", når annoncen er gemt.
  • Kunderne skal herefter kopiere og indsætte webadressen i browseren.
  • Der kan ikke foretages gennemklik fra annoncematerialet i forhåndsvisningen af annonceoprettelsen eller pop op-vinduet for forhåndsvisningen "Se annoncen i fuld størrelse".

Du får en statusfejl for Ugyldigt fjerdepartskald

Du kan løse dette problem ved at tjekke, om der er ugyldige tomme <video>-tags og i så fald fjerne dem.

AMP HTML-annoncer

HTML-dokumentet blev afvist af det kanoniske AMP-valideringsværktøj
Advarselsmeddelelse Din HTML-fil er ikke et gyldigt dokument til AMP HTML-annoncer. Få AMP-validatoren til at tjekke filen først.
Løsning Brug dette offentligt tilgængelige AMP-valideringsværktøj til at sikre, at AMP HTML-annoncerne består valideringen.
Optimal løsning Brug AMP-valideringsværktøjet, inden du uploader dine HTML-dokumenter.
Der opstod kritiske interne fejl i forbindelse med validering af annoncepakken
Advarselsmeddelelse Der opstod en intern fejl. Hvis fejlen fortsætter, skal du kontakte supportteamet vedrørende testpakken. Vi undersøger derefter problemet hurtigst muligt.
Løsning Ikke tilgængelig
Det tilpassede AMP-element understøttes ikke i Google Ads

Eksempel: Et tilpasset AMP-element såsom <amp-audio> understøttes ikke.

Advarselsmeddelelse Det tilpassede AMP-element <$name> understøttes ikke.
Løsning

Fjern de AMP-elementer, der ikke understøttes, og deres JavaScript-importer i HTML-filen. Eksempel: <amp-audio width=”400” height=”300” src=”audios/myaudio.mp3”></amp-audio> fra <body>-sektionen og

<script async custom-element=”amp-audio” src=”https://cdn.ampproject.org/v0/amp-audio-0.1.js”></script> fra <head>-sektionen.

Optimal løsning Brug kun understøttede AMP-elementer.
Et tilpasset AMP-element understøttes ikke i Google Ads

Eksempel: Det ikke-understøttede tilpassede AMP-element <amp-audio> importeres.

Advarselsmeddelelse Det ikke-understøttede tilpassede AMP-element <$name> importeres.
Løsning Fjern de AMP-elementer, der ikke understøttes, og deres JavaScript-importer i HTML-filen. Eksempel: <amp-audio width=”400” height=”300” src=”audios/myaudio.mp3”></amp-audio> fra <body>-sektionen og <script async custom-element=”amp-audio” src=”https://cdn.ampproject.org/v0/amp-audio-0.1.js”></script> fra <head>-sektionen.
Optimal løsning Brug kun understøttede AMP-elementer.
Pakken indeholder et medieaktiv med en reserveret aktivsti

Eksempel: Ikke-tilladt aktivsti: _a4a/invalid.

Advarselsmeddelelse Ikke-tilladt aktivsti: $assetPath.
Løsning Omdøb indekset.
Optimal løsning Undlad at bruge reserverede indeksnavne til aktivstier, f.eks. "_a4a".

Pakken indeholder inkompatible kategorioplysninger

Tilpasset HTML5-annoncemateriale til Smart Shopping-kampagner understøtter kun dynamisk HTML5 for kategorien detailhandel.
Der blev fundet parsingfejl i en blok i tilpasset AMP-stil

Eksempel: CSS-parsingfejl: "... .foo:nth-child(1n) { color: red } …".

Advarselsmeddelelse CSS-parsingfejl: "... .foo:nth-child(1n) { color: red } …".
Løsning Ret fejlene i det vedhæftede CSS-kodestykke. Disse fejl er som oftest relateret til CSS-pseudovælgere, som ikke understøttes i den aktuelle Google Ads-oplevelse. Fjern dem i blokken i tilpasset AMP-stil.
Attributten indeholder en ugyldig værdi

Eksempel: Attributten "srcset" i tagget "amp-ing" indeholder den ugyldige værdi "a b c".

Advarselsmeddelelse Attributten "$attrName" i tagget "$tagName" indeholder den ugyldige værdi "$value".
Løsning Dette betyder som regel, at attributværdien ikke er udformet korrekt. Det kan f.eks. være, at attributten "on" indeholder en hændelseshandling, der ikke er udformet korrekt. Tjek de aktuelle AMP HTML-specifikationer for at fastsætte det korrekte værdiformat.
Attributten indeholder en ikke-tilladt værdi.

Eksempel: Attributten "class" i tagget "div" indeholder værdien "amp-carousel-slide", som ikke er tilladt.

Advarselsmeddelelse Attributten "$attrName" i tagget "$tagName" indeholder værdien "$value", som ikke er tilladt.
Løsning Tjek, at dine attributter ikke indeholder reserverede værdier. Elementklasser må ikke indeholde reserverede klassenavne såsom "amp-carousel-button." "AMP" er heller ikke tilladt som mål for en hændelseshandling.
Optimal løsning Vi anbefaler, at du gennemgår listen over værdier, der ikke er tilladt, under Specifikationer for AMP HTML-annoncer i Google Ads, inden du opretter dine annoncer.
Der mangler et konfigurationselement.

Eksempel: "finalURL" for "exit1" mangler i konfigurationen af tagget "amp-ad-exit".

Advarselsmeddelelse "$value" for "$item" mangler i konfigurationen af tagget "$tagName".
Løsning AMP-elementer såsom <amp-ad-exit> og <amp-animation> forudsætter en JSON-konfiguration. Det gyldige konfigurationsformat kan ses i specifikationerne for det tilsvarende AMP-element.
Et konfigurationselement indeholder en ugyldig værdi

Eksempel: Der er en ugyldig værdi for "selector" i konfigurationen af tagget "amp-ad-exist".

Advarselsmeddelelse Der er en ugyldig "$value" for "$item" i konfigurationen af tagget "$tagName".
Løsning AMP-elementer såsom <amp-ad-exit> og <amp-animation> forudsætter en JSON-konfiguration. Det gyldige konfigurationsformat kan ses i specifikationerne for det tilsvarende AMP-element.
Et konfigurationselement understøttes ikke i Google Ads

Eksempel: "Filters" er ikke et understøttet tag i konfigurationen "amp-ad-exit".

Advarselsmeddelelse "$item" understøttes ikke i konfigurationen af tagget "$tagName".
Løsning Konfigurationselementet understøttes ikke i Google Ads. Fjern det fra konfigurationen.
AMP-dokumentet indeholder flere forekomster af et element eller en værdi, der kun må forekomme én gang

Eksempel: Flere forekomster af "amp-ad-exit".

Advarselsmeddelelse Der blev fundet flere forekomster af "$item".
Løsning Fjern de ekstra elementer i dokumentet, så der kun er én forekomst.
En tilpasset udgang i AMP HTML-annoncepakken understøttes ikke

Eksempel: Din AMP HTML-annonce har modificerede klikegenskaber, "tap:exit-api.exit(target='product1')", som ikke understøttes.

Advarselsmeddelelse Din AMP HTML-annonce har modificerede klikegenskaber, "$exit", som ikke understøttes.
Løsning Fjern konfigurationen <amp-ad-exit> og JavaScript-importen i HTML-filen, og fjern de hændelseshandlinger, der aktiverer exit-api.exit (f.eks. <button on=”tap:exit-api.exit(target=’product1’)”>)
Annoncer indeholder flere HTML-filer
Advarselsmeddelelse Annoncen indeholder flere indgangspunkter. Sørg for, at der kun er én HTML-fil med et annoncestørrelsestag i din HTML5-annonce, og prøv igen.
Løsning Sørg for, at der kun er én HTML-fil til visning af annonceindhold i ZIP-filen, og fjern de ekstra HTML-filer.
En CSS-regel indeholder en ikke-tilladt ejendomsværdi

Eksempel: CSS-ejendomsværdien "width:100%" er ikke tilladt for vælgeren ".amp-carousel-button".

Advarselsmeddelelse CSS-ejendomsværdien "$cssPropertyName:$cssPropertyValue" er ikke tilladt for vælgeren "$cssSelector".
Løsning Fjern den CSS-ejendomsværdi, der er angivet i meddelelsen fra blokken i tilpasset AMP-stil.

HTML5-annoncer fra Google Web Designer

Bemærk! Hvis du vil oprette AMP HTML-bannerannoncer i Google Web Designer, kan du se det første trin i dialogboksen Ny fil, hvor du kan klikke på AMP HTML-banner for at begynde at oprette annoncen. I Google Web Designer er der restriktioner med hensyn til bestemte funktioner i AMP HTML-annoncer. Få flere oplysninger om AMP HTML-annoncer.
Du skal uploade en offentliggjort fil. Du skal offentliggøre din fil i Google Web Designer, før du kan uploade den i Google Ads.
Når du vil uploade din annonce, skal du uploade en offentliggjort fil, ikke udgangsfilen. Før du kan uploade din annonce, skal du åbne udgangsfilen i Google Web Designer og vælge følgende muligheder: Offentliggør > Offentliggør lokalt. Få flere oplysninger om, hvordan du udgiver dit arbejde
Denne annonce er oprettet med miljøet "Generisk" i stedet for "Google Ads". Du kan først fortsætte, når du har konverteret filen til miljøet "Google Ads" i Google Web Designer
Du valgte det forkerte miljø, da du oprettede annoncen. Din annonce er oprettet med miljøet "Generisk" i stedet for "Google Ads". Du kan først fortsætte, når du har konverteret filen til miljøet "Google Ads". Få flere oplysninger om miljøkonvertering.
Den annonce, du har uploadet, indeholder HTML5-kode, som er i modstrid med Google Ads-politikkerne. Fjern alle referencer til ovennævnte tags, før du uploader dine annoncer

Din annonce er i modstrid med en af Google Ads-politikkerne. Se de problemer, der er anført i den oprindelige fejlmeddelelse.

Før du kan uploade din annonce, skal du fjerne alle funktioner, der ikke understøttes. Det kan du gøre ved at åbne index.html-filen i din ZIP-fil. Du kan finde funktioner, der ikke understøttes, i sektionen "gwd-admetadata".

• Udvidelig annonce: Søg efter "creativeProperties". Værdien minWidth skal være lig med maxWidth, og værdien minHeight skal være lig med maxHeight.
  • Tællere eller timere: Søg efter "counters" eller "timers". Disse sæt skal være tomme.
  • Flere afslutninger
  • Videoer
  • Kort
  • Du kan finde en fuldstændig liste over understøttede funktioner her.
Din HTML5-annonce henviser til et aktiv, der ikke findes i din .ZIP-fil. Sørg for, at din .ZIP-fil kun henviser til interne aktiver.

I Google Web Designer skal du medtage billeder til alle billedknappens visuelle tilstande.

I nedenstående kodestykke fra et eksempel på filen index.html file mangler der billeder til "up-image", "over-image" og "down-image" (den del af teksten, der er fremhævet med fed skrift).

<gwd-imagebutton id="gwd-imagebutton_1" up-image="" over-image="" down-image="" scaling="cover" class="gwd-imagebutton-tcf2"></gwd-imagebutton>

Få flere oplysninger om billedknapkomponenten.

Du kan løse problemet ved at erstatte placeholder.png med de billeder, du vil bruge, og sørge for, at billederne er med i .ZIP-filen.

Bemærk! Det burde fremgå af fejlmeddelelsen, hvad der mangler. I nogle tilfælde bruges der "" til at angive, hvad der mangler. I så fald er billedets placering sandsynligvis ikke angivet. Åbn din ZIP-fil, og find index.html-filen. I den kan du søge efter ' ="" for at finde fejlen.

Du kan få flere oplysninger om det problem, der beskrives i denne artikel, ved at deltage i denne eksperts anbefalede kursus.